Knjiga službenoga propovjednika u Papinskom domu Raniera Cantalamesse Ovo je tijelo moje, koja govori o euharistiji u svjetlu himana „Klanjam ti se smjerno“ i „Zdravo tijelo“, sadrži prekrasna razmatranja o euharistiji koja je u toj službi održao u došašću i korizmi u Godini euharistije 2004.-2005. To su ujedno i posljednja razmatranja koje je, danas kardinal, otac Raniero održao u prisutnosti Ivana Pavla II.

Otac Raniero Cantalamessa je poznat kao izuzetan propovjednik iz više razloga. Duboka duhovnost: Otac Cantalamessa je franjevac, duhovni vođa i teolog s bogatim iskustvom i znanjem u vjerskim pitanjima. Njegova duboka duhovnost prožima svaku njegovu propovijed, što mu omogućuje da prenese vjerske poruke uvjerljivo i strastveno.

Jasan i jednostavan stil: Njegove propovijedi odlikuje jasan, jednostavan i slikovit stil. Otac Cantalamessa koristi svakodnevne primjere, jezik i slike kako bi prenio svoje poruke na pristupačan način. On je majstor u prenošenju složenih vjerskih ideja na način koji se lako razumije i povezuje s ljudskim iskustvom.

Knjigu Ovo je tijelo moje članovi Kluba prijatelja portala bitno.net do kraja siječnja mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni (8,40 € odnosno 63,28 kn umjesto 12 € odnosno 90,41 kn) u knjižarama Kršćanske sadašnjosti, kao i u web knjižari www.ks.hr s pomoću promo koda koji će primiti putem posebnog newslettera.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.