Nakon velikoga uspjeha prvoga izdanja iz 2016. godine Prispodoba milosrđa, autora don Damira Stojića, izdavačka kuća Salesiana odlučila je ponoviti i obnoviti to izdanje.

Prispodobe milosrđa, devet propovijedi za godinu Cdrugo dopunjeno izdanje, osim novoga ruha, sadrži i dva nova poglavlja koja sadrže dvije propovijedi kojima je tema milosrđe.

“U potpunosti je napravljena nova lektura kako bismo jezik govornog izražaja samoga autora učinili lijepim književnim jezikom”, istaknuli su iz Salesiane, naglasivši pritom kako knjiga “zadržava svoj propovjednički naboj pun konkretnih poticaja i primjera.”

Autor poznat diljem Domovine i inozemstva na ovaj način svakome daje djelo u ruke za dublje razmatranje nad Božjom riječi, dobar poticaj za ovo uskršnje vrijeme u kojemu slavimo beskrajnu Ljubav!

Cijena knjige koja broji 136 stranica je 50 kuna.

Čitao sam mnogo knjiga nedjeljnih propovijedi. Puno sam puta osjetio da one to zapravo nisu, da su štiva pisana u nekim kabinetima i uredima, ali da nisu življene i odživljene s narodom i pred narodom. Neke su nazvane propovijedima, ali su, još dok su pisane, bile namijenjene samo za knjigu ili iz kojega drugoga razloga jednostavno nisu uspjele. Ovdje nipošto nije tako. Ovo su doista, prave pravcate propovijedi koje odišu euharistijom, pastoralnom brigom za vjernike i kada ustreba, hrabrim osobnim svjedočenjem, često i priznanjem vlastitih slabosti i grijeha, radosti i susreta s Bogom živim – pater Ike Mandurić, SJ

Posjetite web trgovinu Salesiane gdje možete kupiti knjigu Prispodobe milosrđa te druga njihova izdanja s popustom preko interneta:

https://www.salesiana.hr/home  facebook/salesiana.hr  instagram/salesiana.hr

Bitno.net