U želji da u užurbanu svakodnevicu dodamo malo boje, vedrine, motivacije, poticaja, biblijskih citata, u sklopu obrta ProAngel iz Varaždina osmislili smo KATOLIČKI PLANER namijenjen ponajprije zaposlenim djevojkama i ženama, ali i majkama koje su svoj radni vijek odlučile posvetiti odgoju djece – jer, upravo suprotno vjerovanjima, i one imaju mnoštvo toga planirati i upisati.

„Ljubi i čini što hoćeš.“ (sv. Augustin) – jer s ljubavlju se nikada ne može pogriješiti!

Znajući kako današnji tempo i ispreplitanje profesionalnih i privatnih obaveza ostavlja malo vremena za sebe i osobno promišljanje, nastojali smo u planer ubaciti što više poticajnih citata, misli svetaca, molitava, biblijskih citata iz nedjeljnih evanđelja, ne bi li prilikom planiranja obaveza na sekundu skrenuli pogled, pročitali koju rečenicu i njome se ohrabrili za predstojeći dan ili tjedan.

U promišljanju kako svaki dan, tjedan ili mjesec što bolje isplanirati, odraditi ili svemu pristupiti na ispravan način sjetili smo se misli svetog Augustina: „Ljubi i čini što hoćeš“ te zaključili kako upravo ta rečenica treba biti nit vodilja za sve što radimo u životu. Jer, ako istinski ljubimo i u svaki naš posao, susret ili obavezu unosimo ljubav, uistinu možemo raditi što hoćemo. S ljubavlju se nikada ne može pogriješiti.

Privodeći oblikovanje i dizajniranje kraju, shvatili smo kako je krajnji rezultat puno više od samog planera te smo ga odlučili nazvati „MOJ KATOLIČKI PRATITELJ 2020.“ – budući da ovaj planer uistinu može biti vaš vjeran pratitelj, poticajni voditelj tijekom cijele godine, ali i trajna uspomena na proživljenu godinu.

Pogledajte fotogaleriju!

ProAngel | Bitno.net