Verbum

Verbumova biblioteka Uskličnik bogatija je za dva nova naslova koji će nesumnjivo obradovati ljubitelje dobre knjige. Naime, kako bi iznova bile dostupne čitateljima, u džepnom uvezu biblioteke Uskličnik objavljene su knjige “Posljednja vremena” Michaela D. O’Briena te “Demoni, vještice, spiritisti” Egona von Petersdorffa.

“Posljednja vremena” jedna je od najpoznatijih i najomiljenijih knjiga Michaela D. O’Briena u kojoj autor donosi biblijski utemeljenu viziju apokalipse i opisuje stanje svijeta i Katoličke crkve na kraju vremena. Bogata i napeta priča o tajnoj misiji na koju Vatikan šalje oca Iliju Schäfera, karmelićanskog svećenika, progovara o nizu kriza i smicalica u koje se upliće otac Ilija, a koje utječu na krajnju sudbinu Crkve. Ova uzbudljiva knjiga poznatog suvremenog katoličkog pisca Michaela D. O’Briena bestseler je koji je dirnuo brojne čitatelje diljem svijeta, ali i na tisuće domaćih čitatelja koji su u romanima Michaela D. O’Briena pronašli poticaje i za vlastiti život.

Egon von Petersdorff, jedan od najvećih stručnjaka za demonologiju 20. stoljeća, autor je knjige “Demoni, vještice, spiritisti”. Izrasla na temelju vlastitog iskustva, knjiga je to autora koji se približio velikom broju fenomena o kojima piše, a koje promatra u svjetlu vlastitog obraćenja na katoličku vjeru i formaciji u katoličkoj teologiji. Svima onima koji i sami žele nešto više saznati o različitim fenomenima poput spiritizma, okultizma, astrologije, alkemije, yoge, parapsihologije i tropozofije ova će knjiga von Petersdorffa biti izvrstan vodič i pomoć.

Biblioteke Uskličnik, pokrenuta je krajem 2011. godine, a u njoj se u džepnom uvezu i po vrlo prihvatljivim cijenama objavljuju naslovi već prepoznati od publike.  Do sada su tako u tom nizu objavljene sljedeće Verbumove uspješnice: “Arhitekti kulture smrti” Donalda de Marca i Benjamina Wikera, “Bog je ljubav”Angela Comastrija, “Duhovni boj” Lorenza Scupolija, “Kako ćemo ljubiti Isusa Krista” Alfonza Liguorija, “Što katolici doista vjeruju” Karla Keatinga, “Drvo života” “Posljednji križar”Louisa de Wohla.

Izvor: Verbum.hr