“Pjesma Gloria je pjesma u kojoj slavim rođenje moje kćerke. Pjesma je to koja je nastala u nekoliko minuta, iz srca radosnog tate zbog najvećeg čuda na svijetu, a to je rođenje djeteta. Odlučio sam je podijeliti s vama u ovo predbožićno vrijeme kao najavu svih lijepih blagdana koji su pred nama, da nam i ova pjesma bude poticaj za ljubav.”, izjavio je Bruno.

Pjesmu “Gloria” prati i video spot u režiji poznate glumice Nevene Vukes koja je ispričala jednostavnu glazbeno filmsku priču u čijem svakom kadru se osjeća sreća i pozitiva:

“Riječi pjesme “Gloria” slave novi život, slave ljubav oca prema kćeri i milinu tog odnosa – moj zadatak kao redatelja je bio suptilno ispratiti već dovoljno jasno izražene osjećaje, da slika isprati tonove i riječi. Jedan od najljepšim komentara mi je bio kada su mi rekli da spot umirujuće djeluje, a to za mene znači da sam ispunila svoj dio zadatka kroz video, jer upravo tako sam i osjetila pjesmu ‘Gloria’ na prvo slušanje.”

“Ono što će meni ostati u posebnom sjećanju je da je poziv Brune da režiram spot uslijedio u najposebnijih fazi moga života kada sam u trenutku snimanja bila u 6.mjesecu trudnoće i osmišljavala priču upravo o nekom novom malenom biću dok iščekujem i svoje. Tako da sam cijeli ovaj mini projekt i doživjela kao nešto sto se nikako slučajno nije dogodilo… Lokacije su sve vezane uz Istru: Crkva Sv Agneze i Rakalj, a prekrasna jesen u Istri je doprinijela da boje spota budu tako raskošne. “, ispričala je Nevena.

Inače, životno svjedočanstvo koje je Bruno Krajcar dao za naš portal možete pročitati OVDJE.