Autorica teksta himne je Josipa Dević, aranžman i glazbu radili su Adrijana Baković i Viktor Kesler, a izvođači su: Adrijana Baković, Zvonimir Kalić i VIS Damjan.

Đakovačko-osječka nadbiskupija i Ured za mlade HBK raspisali su natječaj za izbor himne. Na natječaj je prispjelo sedam radova, koje je poslušalo i ocijenilo peteročlano ocjenjivačko tijelo sastavljeno od struke, članova Ureda za mlade i predstavnika Nadbiskupije. Nakon prispjelih ocjena rezultati natječaja su pokazali kako je skladba “Krist – naša nada” bila najbolja među pristiglima.

Na linku shkm2017.com možete od sada pratiti sve važne vijesti vezane za pripreme ovog najvećeg događaja za mlade u Hrvatskoj.

Mrežna stranica SHKM-a puštena je u rad 3. listopada. Stranicu je dizajnirao studio Bamboolab iz Osijeka, a uređuje je Ured za mlade Đakovačko-osječke nadbiskupije na čelu s povjerenikom vlč. Filipom Perkovićem i tajnicom Margaretom Gregić. Sadržaj stranice obuhvaća sve najvažnije informacije vezane uz SHKM 2017. Tu su vijesti, informacije i program susreta u Vukovaru, multimedijalni materijali, projekti te mogućnost prijave za volontiranje i kontaktiranja Ureda za mlade.

Mrežna stranica SHKM-a predstavlja članove organizacijskog odbora, a posebno zanimljiv dio stranice jest Kolekcija #jasaM namijenjena mladima. Svi mladi pozvani su „uploadati“ svoje slike/selfie, napisati tko su i odakle su te ostaviti svoju poruku Nadbiskupiji, gradu Vukovaru i svim mladima koji se pripremaju za Susret hrvatske katoličke mladeži.

Sadržaj mrežne stranice redovito će se ažurirati s novim informacijama, kao i ostali kanali informiranja – Facebook, YouTube, Twitter i Instagram.

Bitno.net