Kantautor Bruno Krajcar daruje singl “Volim život” s Porinom nagrađena albuma “Sve će biti dobro“, koji je na nedavnoj dodjeli naše najznačajnije glazbene nagrade proglašen najboljim u kategoriji Albuma popularne duhovne glazbe. Na pjesmi “Volim život” koja slavi dar života, Bruno je udružio snage s našim eminentnim pjevačkim divama, sestrama Marijom i Ivanom Husar.

“Čovjek često zaboravlja činjenicu da je svaki život najveće čudo i tada iz nezahvalnosti dolazi do nezadovoljstva, čovjek ulazi u prostor tame. Zahvalnost je najljepša molitva i najbrži put do sreće. Biti zahvalan, voljeti Boga i bližnjega svoga kao sebe samoga znači uči prostor Svjetlosti, znači već na ovom svijetu osjetiti ljepotu raja”, o pjesmi je rekao Bruno.

Pjesmu prati i videospot u režiji Elizabete Ružić:

“Spot je sniman u Kašteliru, malenom mjestu u Istri. Lokacije spota su odabrane tako da atmosferično prikazuju ugođaj pjesme. To je topla priča o ljubavi među svim generacijama te kako ona raste zajedno s nama i osnažuje se s vremenom, od osjećaja prve ljubavi do gledanja svojih unuka kako rastu”, ispričala je Elizabeta.

Spot je nastao u videoprodukciji Rose-art, snimao je Josip Pino Ružić uz asistenciju Terezije Ružić, a režirala je Elizabeta Ružić. U spotu su glumili Terezija Rakitovac, Filip Ružić, Paola Roce, Vedran Bačac, Hana i Tin Dujmović, Gracijela Ružić i Franjo Dananić.

Pjesma “Volim život” dostupna je na svim streaming servisima.