Ta Bogu sve je moguće dio je refrena nove pjesme benda Cobus koji nakon višegodišnje stanke predstavlja svoj novi singl. U suradnji s platformom Pod smokvom, na čijem YouTube kanalu se ova pjesma može poslušati, doista se potvrđuje tvrdnja iz događaja Blagovijesti kako je Bogu sve moguće. Bendu koji je nekoliko godina mirovao posložili su se svi uvjeti za puštanje novog singla.

Naime, Cobus je počeo s djelovanjem 2012. godine te je od tada objavio nekoliko pjesama. Sudjelovali su na koncertu Progledaj srcem u dvorani Doma sportova te su održali niz samostalnih nastupa i koncerata. Od početka njihova djelovanja, misija im je bila slijediti Božju Riječ i pretakati je u zvuk rock-pop pjesama. Upravo ta poveznica u stvaranju glazbe spojila ih je s platformu Pod smokvom čije je geslo Doživi Isusa. Platforma Pod smokvom omogućuje svima koji imaju talent stvaranja i kreativnog izričaja da obogate tumačenja dnevnih čitanja i tako približe poruku Evanđelja. To okruženje stvorilo je preduvjete za suradnju benda Cobus, koji predvodi Fran Reizl, i platforme Pod smokvom, predvođene pavlinom fra Matom Kolakom. Fran i Mate dugogodišnji su prijatelji, a ova suradnja dogodila se nakon višegodišnjeg sazrijevanja i pjesme i same platforme, jer za sve što je dobro potrebno je vrijeme i vjera.

Novi singl benda Cobus, Pod kapcima, može se poslušati na YouTube kanalu Pod smokvom, te platformama poput Spotifyja, Deezera i iTunesa. Njegov naziv krije i samu poruku pjesme, a ona se bavi pozivom na život u slobodi i izlasku iz vlastitih zatvora tame prema svjetlu koje je sam Krist. Pjesma je dinamičnog karaktera, s prizvucima rock bendova poput U2, Switchfoota ili pak Coldplaya. Tema pjesme dotiče se niza vrlina koje su danas na meti izobličene kulture koja nerijetko narušava uvjete za održavanjem posvećenog života. Za razliku od moderne duhovne glazbe čiji je pretežit naglasak na slavljenje, ova pjesma iskazuje smjer i stil koje je bend Cobus zauzeo od samih početaka. Cobus nudi prodoran zvuk, dinamičnost i snažne tonove s kojima kao da se želi probiti zvučna barijera melankolije te probuditi mnoge usnule slušatelje željne promjena i osnaženja u Bogu. Življenje vjere je gotovo istovjetno boju jer svakodnevne žrtve i odricanja zbog predanja Kristu često iziskuju trpljenje te strateško postavljanje prema izazovima svijeta. I sama pjesma govori o boju, strijelama, slomljenim srcima, ali poentira time kako smo pozvani živjeti slobodni, u identitetu koji nam je Gospodin dodjelio, kao nova bića.

Sam spot sastoji se od niza scena kojima se želi dočarati napetost i želja za smirajem u Gospodinu. Polovica spota snimana je među snijegom prekrivenim krošnjama šume u Ravnoj Gori u Gorskom kotaru, dok je drugi dio snimljen u gotovo tisuću godina starom samostanu pavlinskog reda Sveti Petar u Šumi. Prostorije samostana poslužile su kao idealno okruženje u kojima svjetlo, iako gotovo neprimjetno, nadilazi sveprisutnu tamu te topi hladnoću zidova koja okružuje protagonista. Ista prostorija samostana predviđena je i uređuje se za svoju novu funkciju, tj. za kapelicu vječnog euharistijskog klanjanja. Upravo kroz nju poticat će se pobožnost klanjanja Presvetom oltarskom sakramentu uz vodstvo pavlinskog reda. Pjesmom Pod kapcima utro se put u stvaranju nove duhovne svrhe tog naizgled nepopravljivog prostora.

U nadolazećem razdoblju želja je benda iznjedriti još novih pjesama, čime se najavljuje album prvijenac od kojih je pjesma Pod kapcima prva objavljena pjesma. Platforma Pod smokvom zasigurno je pokrenula jednu novu lavinu stvaralačke snage i omogućila slušateljima osvježenje silinom ove nove pjesme.