Vanessa Mioč izdala je novi videospot za pjesmu pod imenom Šutnja.

Iako je to tek treća Vanessina pjesma, ova mlada glazbenica već je postala poznato ime na duhovnoj glazbenoj sceni u Hrvatskoj.

Svojim prepoznatljivim vokalom i autentičnom interpretacijom obogaćuje novi val glazbenika koji posljednjih nekoliko godina sve snažnije zauzimaju prostor društvenih mreža i medija. Svojom izvrsnošću, ovi mladi glazbenici vrlo hrabro i originalno populariziraju duhovnu glazbu čineći je iz dana u dan sve prihvaćenijom u društvu. Gotovo da se duhovnjaci i svjetovna glazba te estrada, u popraćenosti na koncertima i brojevima pogleda na youtubeu, više i ne razlikuju.

Izjednačile su se snage! Nadamo se da će plodno razdoblje za duhovnu glazbu još dugo trajati i da će talentirani mladi ljudi i dalje na najljepši mogući način cijelom svijetu svjedočiti svoju ljubav prema Kristu.

Vjerujemo da će nova Vanessina pjesma također zaživjeti među publikom. Evo što su nam o svemu rekli Vanessa i autor ove lijepe pjesme fra Marin Karačić.

„Jako sam sretna što napokon mogu podijeliti dugoočekivanu pjesmu koju je napisao fra Marin Karačić. Pronašla sam se u toj pjesmi već u prvom slušanju, a nadam se da će slično reagirati i publika kad doživi dubinu teksta. Iako smo trenutno okruženi nekom čudnom medijskom bukom i tjeskobnim vijestima, ova nenametljiva pjesma ipak može nadjačati tu buku. Bogu sam zahvalna što sam mogla raditi uz ovako talentiranu ekipu. Nabrajanje počinjem s fra Marinom Karačićem, koji je napisao pjesmu, pa nastavljam s Alanom Hržicom, s kojim radim od svojega početka, zatim ističem Ivana Crnjaka, koji je zaslužan za videospot, Andreja Grozdanova za svirku na gitari. Sve je to skupa glazbeno aranžerski uobličio jedan od trenutno najboljih glazbenih producenata u Hrvatskoj Goran Kovačić. On je u ovoj pjesmi prepoznao i aranžmanom stilski prenio ono što se u mojem srcu skrivalo. Voljela bih u budućnosti još više pratiti ovaj glazbeni smjer”, poručila je Vanessa Mioč.

Autor pjesme, popularni fra Marin Karačić, poručio je pak: „Pjesma Šutnja nastala je u jednom dahu, kao i većina mojih pjesama. Nastala je u Zagrebu, sasvim slučajno, ali kao što je sveti Franjo govorio da kod Boga nema slučajnosti, tako i ja vjerujem da je došla s razlogom i poslanjem. Izraz je povezanosti i odnosa s Gospodinom, iz kojeg bi trebali proistjecati svi ostali naši odnosi. Jer tek kada smo u miru s Bogom, možemo biti u miru sa sobom i drugim ljudima.”

“Pjesma je u modernijem stilu, jako bliska i pitka mladima i drago mi je da mi je Bog poslao Vanessu na put da upravo ona iznese pjesmu. Neka nam svima bude na duhovnu izgradnju!”

*Veliko svjedočanstvo koje je Vanessa Mioč dala za naš portal možete pročitati OVDJE.