Popularni reper Daddy Yankee, poznat po hitovima kao što su “Gasolina” i “Despacito”, odlučio je svoj život posvetiti Isusu.

“Za mene je ovo najvažniji dan u životu i želim ga podijeliti s vama jer biti uspješan ne znači živjeti ispunjen život”, započeo je svoj govor na kraju koncerta u Puerto Ricu, posljednjoj stanici aktualne turneje.

“Dugo vremena pokušavao sam ispuniti prazninu u svom životu koju nitko nije mogao ispuniti. Pokušao sam pronaći smisao u svom životu. Ponekad bih izgledao jako sretno, ali uvijek je nešto nedostajalo da se osjećam potpuno i moram posvjedočiti da su ti dani iza mene. Netko je uspio ispuniti tu prazninu koju sam osjećao dugo vremena.”

“Shvatio sam da sam za svakoga bio netko, ali da sam ništa bez Njega. Imao sam mogućnost godinama putovati svijetom, osvajati mnoge nagrade, pljesak i hvalu, ali sam shvatio nešto što Biblija govori: Ta što koristi čovjeku ako sav svijet zadobije, a izgubi svoju dušu?”, poručio je Daddy Yankee, pravog imena Ramón Luis Ayala Rodríguez.

“Počinje nova priča, nov početak. Svi alati koje imam, poput glazbe, društvenih mreža, platformi, mikrofona, sve što mi je Isus dao sada služi Kraljevstvu.”

“Hvala vam puno Puerto Rico i nadam se da ćete ići sa mnom u novi početak i nadam se da je nešto vrlo važno ostalo zapisano u vama: ne slijedite nijednog čovjeka. Ja sam čovjek, svim ljudima koji su me slijedili poručujem: slijedite Isusa Krista, on je put, istina i život. Hvala vam puno, Bog vas blagoslovio.”

Pjevač je zaključio svoju poruku moleći Boga za milost da mu dopusti evangelizirati svijet iz Puerto Rica.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Daddy Yankee (@daddyyankee)