SPONZORIRANI ČLANAK

Biblijske kartice – idealan dar kojim nećete promašiti smisao Božića!

Želite li i vi svojoj obitelji pokloniti ovog Božića dar koji će doprinijeti rastu vjere u obitelji? Imamo odličan prijedlog!

Foto: Vjeruj.hr

Biblijske kartice su nastale u jednoj mladoj obitelji koja se dolaskom djece suočila s izazovom svakodnevnog čitanja i razmatranja Svetog pisma uz malu djecu. Razmišljajući kako se uspješno nositi s novonastalom situacijom zaključili su kako bi bilo dobro uvijek imati negdje pred sobom barem jedan redak Svetog pisma koji bi bio i podsjetnik na čitanje Svetog pisma, ali i misao za razmatranje za vrijeme obavljanja svakodnevnih dužnosti kako na poslu tako i u domu. Vođeni tom idejom te željom da potaknu i sebe i druge na redovito čitanje i razmatranje Biblije osmislili su Biblijske kartice.

Biblijske kartice pokazale su se i kao odličan način upoznavanja male djece s Božjom Riječju. Kartice su šarene i stanu u malene dječje ruke i zato su djeci privlačne. Djeca uvijek pitaju što piše na kartici i na taj način Božja Riječ kroz igru ulazi u njihova srca.

Također, kartice su prigodan poklon za svete sakramente (često se poklanjaju za vjenčanja i svetu potvrdu), rođendane, a u vrijeme došašća ljudi ih kupuju za božićne poklone dragim osobama.

Biblijske kartice su proizvod poduzeća Vjeruj d.o.o. Riječ je o setu od 52 kartice s biblijskim citatima uz koje dolazi drveni stalak kako bi kartice mogle biti izložene. Set se sastoji od 52 kartice jer je idejno zamišljen da se za svaki tjedan u godini izvlači jedna kartica, ali naravno kartice se mogu mijenjati redoslijedom i intenzitetom koji korisniku odgovara.

Stalak dolazi u tri opcije: bijeli, zlatni i natur. Biblijske kartice su u potpunosti hrvatski proizvod (dizajnirane i tiskane su u Hrvatskoj, a stalci se ručno izrađuju također u Hrvatskoj).

Biblijske kartice, ali i ostale zanimljive proizvode možete pronaći na službenoj FACEBOOK, INSTAGRAM i WEB STRANICI.

Biblijske kartice mogu se naručiti na internet trgovini VJERUJ.HR.

Pogledajte fotogaleriju!

Vjeruj.hr | Bitno.net


Objavljeno: 15. prosinca 2019.

Možda vam se svidi