KAKO SAM OSLOBOĐEN OPSJEDNUTOSTI

(VIDEO) Ispovijest čovjeka koji je bio opsjednut legijama demona

Pogledajte potresno svjedočanstvo čovjeka koji je nakon dugogodišnje borbe doživio oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.

Przechwytywanie

Sve do 31. godine svojega života Francesco Vaiasuso nije ni slutio da je opsjednut; sve do susreta s ocem Matteom La Gruom, po čijoj se molitvi pokazalo da njegovo tijelo muči sam Sotona i k tome dvadeset i sedam legija demona koji su mu od najranije dobi mučili tijelo, razum i dušu. Od toga trenutka započela je svakodnevna bitka za oslobođenje od zlih duhova koji su neopazice učinili njegov život nepodnošljivim, uništavajući malo-pomalo njega, njegov brak i sve njegove odnose.

O tome kako je se oslobodio demona progovorio je u potresnoj knjizi-ispovijesti „Moje opsjednuće“ u kojoj iznosi svoje potresno svjedočanstvo o tome kako je nakon duge i teške bitke doživio potpuno oslobođenje te poučava kako se boriti protiv zla koje je na različite načine prisutno u životima svih ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska publika je njegovo svjedočanstvo imala priliku slušati uživo u Zagrebu te u Splitu, gdje je 18. ožujka 2016. u sklopu međunarodne kulturne manifestacije „Dani kršćanske kulture“ održao tribinu “Kako sam oslobođen opsjednutosti“. U ovom videu možete pogledati snimku njegova dojmljivog svjedočanstva u Splitu, a više o knjizi „Moje opsjednuće“ možete saznati na linku ovdje.

Bitno.net

Objavljeno: 24. ožujka 2016.

Možda vam se svidi