Otac Kevin Staley-Joyce, koji djeluje u Nadbiskupiji Boston, na Twitteru je podijelio nevjerojatnu priču koja, kako kaže, dokazuje prisustvo i snagu anđela čuvara u našim životima, donosi ChurchPOP. Svećenik je napisao kako vjeruje da je anđeo čuvar odradio svoj posao kada je jedne noći njegov mobitel slučajno bio u bešumnom načinu rada.

Tijekom noći je postao nemiran, probudio se, provjerio telefon i shvatio kako ima neodgovoren poziv. Naime, osoblje obližnje bolnice ga je minutu prije pokušalo kontaktirati kako bi ga obavijestilo da je jedan pacijent na samrti.

„Kada sam se onako nemiran probudio, ustao sam se i napravio nekoliko koraka. Zatim sam popio malo vode, pogledao telefon i shvatio da sam minutu prije propustio telefonski poziv. Tako je spriječena kriza. Nemojte biti nevjerni, budite vjerni“, napisao je svećenik.

Uslijedile su brojne reakcije drugih svećenika koji su također doživjeli slično iskustvo. Otac Daniel Dower iz Texasa je napisao: „Kada bih ljudima rekao koliko sam puta ovo doživio, sigurno mi ne bi vjerovali…“

Jedan korisnik Twittera je napisao: „Vaš anđeo ili anđeli su te zasigurno probudili u pravom trenutku. To je doista bilo čudo. Ja bih uživao u ovom sjajnom trenutku. Anđeli su definitivno s vama, a ja toliko želim čuti ili vidjeti svoje anđele. Oduševljen sam. Hvala vam što ste ovo podijelili s nama.“

Rašeljka Zemunović | Bitno.net