Tijekom 2007. meni, koju su svi smatrali jakom osobom, nakon bolnog razvoda liječnici su otkrili maligni tumor dojke.

Vrlo brzo sanjala sam Gospu od Pompeja koja mi je rekla: “Idi, Padre Pio te čeka!” Nisam oklijevala i sama sam se uputila u San Giovanni Rotondo.

Tijekom puta jedan je mladić sjeo do mene i upitao me kamo idem. Objasnila sam mu kako idem Padra Pija moliti za čudo, ali ne za sebe, jer nisam se bojala smrti, već za svoju djecu. Ona su imala samo mene, a strah me bilo osobito za najmlađe jer bi u slučaju moje smrti sigurno moralo na posvojenje.

Mladić mi je rekao: “Slušajte, doktorice (kako je znao da sam liječnica?), vi ste poput mačke; kad patite želite biti sami. Idite Padru Piju, ali kažem vam da ćete biti uz svoju djecu dok ne navršite 80 godina.” Potom je mladić iščeznuo!

U San Giovanniju Rotondu uspjela sam razgovarati s Padrom Modestinom 1 koji me blagoslovio i položio križ svetog Padra Pija na moje tijelo. Dva dana kasnije, točno u 3 sata poslijepodne, osjetila sam da se nešto događa u mojem tijelu.

Otišla sam na pregled koji je pokazao da zloćudnog tumora više nema!

Bog me se sjetio, dao je novu vrijednost mojem životu. Sada, kad god gledam noću prema nebu, znam da je tamo Otac koji me voli ne samo zato što je On učinio čudo već i zbog toga što su me baš uoči odlaska u San Giovanni Rotondo pozvali da čitam misna čitanja. Pritom su se dvojica dominikanaca smijala i, gledajući me iznenađenu što su me odabrali da čitam, rekla mi da Padre Pio uvijek djeluje tako prije nego se izmoli čudo.

Padrepio.hr | Bitno.net

Footnotes

  1. Padre Modestino da Pietrelcina bio je duhovno dijete Padra Pija. U 94. godini, 2011., otišao je Gospodinu.