Obećala sam dobrom o. Antiću da ću Vam napisati svjedočanstvo o njegovoj pomoći molitve i zagovora.
Prije pet godina imala sam relaps multiple skleroze, nekako u isto vrijeme nisu mi produžili ugovor o radu i bila sam na burzi. Nakon što sam se dugo godina brinula za teško bolesnu mamu, sve je ovo ponajprije oslabilo moju jakost i u psihičkom smislu. Oko dvije godine bilo mi je naporno obavljati svakodnevne poslove. Bila sam kod kuće tužna i depresivna. Nakon dvije godine bila sam na seminaru p. Cirila Čuša iz Slovenije u crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu. P. Čuš je svjedočio kako je molio Boga za znak i pomoć oko zvanja i da je rekao: “Bože, molit ću mjesec dana i ako nema znaka, smatrat ću da ti to ne želiš.”
To mi je dalo ideju da tako molim mjesec dana Boga da pomogne da moja psiha bude osnažena za dalje. Kako sam bila iscrpljena, zamolila sam o. Antića da on moli, a ja ću za to vrijeme moliti njegovu molitvu s njegove sličice. Nakon tjedan dana osjetila sam da mi je bolje, da obavljam svakodnevne poslove i da psihičko stanje jača. Nakon tjedan dana bilo mi je još bolje. Nakon mjesec dana osjećala sam da sam izišla iz stanja depresije. Bila sam još nejaka, ali to sam bila jedna druga ja, različita od one prije. Zahvalila sam ocu Antiću i obećala da ću napisati i Vama u Vicepostulaturu poslati svjedočanstvo. Neka je hvala i slava Gospodinu na takvom sinu o. Antiću prepunom dobrote i ljubavi prema nama svojim duhovnim sinovima i kćerima. Molim se već 25 godina o. Antiću i već sam jednom svjedočila o velikim milostima, kojima nema broja. Hvala o. Antiću i neka ga dobri Bog što prije uzvisi na čast oltara za svu njegovu vjernost i dobrotu.”
A. C.
Svjedočanstvo je objavljeno u glasilu vicepostulature sluge Božjega fra Ante Antića “Dobri otac Antić” – broj 175-176/ Zagreb, 2019.