POPIS SVETACA

Upoznajte svece koji nikad nisu patili, imali problema ili kušnji

Jesu li vam poznati ovi sveci?

sveci

Foto: Shutterstock.com

Predstavljamo najopsežniji popis svetaca koji nikad nisu patili, imali problema ili kušnji. Zamolite ih da vas zagovaraju i doznajte u njihovim životima! Bit će vam drago.

 

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

 

Jeste li očekivali da ćete vidjeti imena svojih najdražih svetaca? Ili ste možda mislili da je će ovo biti popis svetaca za koje nikada niste čuli?

Sve je u redu s vašim računalom. Nema sveca koji bi mogao biti na ovom popisu.

Svi su sveci doživljavali patnju, probleme i kušnje. Ono što ih čini posebnima je način na koji su reagirali na svaku nevolju i sklonost grijehu.

Umjesto očaja su izabrali nadu. Umjesto da bježe od Boga, oni su žurili k Njemu. Umjesto smrti, izabrali su život u Kristu.

Zamolite danas svece da vas zagovaraju i da vam pomognu u vašim borbama. I oni su imali svoje borbe.

„Pravom radošću smatrajte, braćo moja, kad upadnete u razne kušnje znajući da prokušanost vaše vjere rađa postojanošću. Ali neka postojanost bude na djelu savršena da budete savršeni i potpuni, bez ikakva nedostatka. Nedostaje li komu od vas mudrosti, neka ište od Boga, koji svima daje rado i bez negodovanja, i dat će mu se. Ali neka ište s vjerom, bez ikakva kolebanja. Jer kolebljivac je sličan morskom valovlju, uzburkanu i gonjenu.” (Jak 1,2-6)

Becky Roach | Catholic Link

Prijevod: Ana Naletilić | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 15. svibnja 2018.

Možda vam se svidi