SVJEDOČANSTVO PORTUGALSKOG NOGOMETNOG IZBORNIKA

‘Najveća sreća u mom životu? Kada sam upoznao Isusa Krista!’

“Vjerujem u to da je Isus uskrsnuo. Kršćanstvo nije ništa drugo nego sigurnost u Isusovo uskrsnuće”

Fernando Santos

Foto: aldia.cr

“Upoznao sam Isusa Krista 1994. i to je bila najveća sreća u mom životu”, izjavio je nogometni izbornik Portugala Fernando Santos.

Portugalski izbornik rekao je to u razgovoru za jedan portugalski portal. Pojasnio je i što je ono najvažnije u vjeri za njega.

“Vjerujem u to da je Isus uskrsnuo. Kršćanstvo nije ništa drugo nego sigurnost u Isusovo uskrsnuće. Kako je sv. Pavao rekao: ‘Ako pak Krist nije uskrsnuo, uzalud je doista propovijedanje naše, uzalud i vjera vaša'”, pojasnio je nogometni trener i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Vjeru ne treba komplicirati. Isus je živ! Vjerujem u uskrsnuće, da je ovaj život tek prolazna etapa i da smrti nema. A Isus je među nama, svugdje”

Santos je izbornik portugalske nogometne reprezentacije od rujna 2014. i vodit će svoju momčad na Europskom nogometnom prvenstvu u Francuskoj ovo ljeto. Prije toga bio je izbornik grčke reprezentacije.

G. An. | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 22. siječnja 2016.

Možda vam se svidi