EKSKLUZIVNA PREMIJERA

VIDEO Bitno.net ekskluzivno objavljuje trailer za pro-life dokumentarni film ’40 dana…’

Pretpremijera filma predviđena je za 19. listopada, a sljedećeg dana bit će prikazan u 29 gradova diljem Hrvatske

Inicijativa 40 dana za život najavljuje premijeru dokumentarnog filma „40 dana…“ o rezultatima i plodovima te najveće međunarodne pro-life molitvene inicijative koja je utjecala na milijune ljudi. Dokumentarac je sniman u raznim dijelovima Hrvatske, te u Rimu, Budimpešti, Londonu i Houstonu. U njemu sudjeluju žene koje su pobacile, one koje su odlučile roditi, ali i muškarci koji su ranjeni pobačajem te su iznesena iskustva molitelja začetih silovanjem ili onih koji su mogli biti pobačeni.

Scenarij i režiju filma potpisuje Ante Čaljkušić, predsjednik međunarodne inicijative za prestanak pobačaja „40 dana za život“, a snimatelj, montažer i ton majstor je Ivan Lovrić. Radnja filma bogata je brojnim svjedočanstvima sudionika inicijative, žena i muškaraca koji su odabrali život te svjedočanstvima onih kojima je prijetio pobačaj, ali i onih koji pate od rana pobačaja. Film također govori o rješenju problema pobačaja, uvodi čovjeka u istinitu stvarnost borbe između života i smrti i odgovara na pitanje o temelju borbe za život i dovodi gledatelja do izvorišta kulture života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redatelj Ante Čaljkušić najavljuje kako će film biti preveden na četiri strana jezika. Pretpremijera filma predviđena je za 19. listopada, a sljedećeg dana bit će prikazan u 29 gradova diljem Hrvatske. Popis gradova s mjestima prikazivanja možete pronaći na stranici ovdje, a više informacija o Udruzi Hrvatska za život, koja je producirala dokumentarni film, potražite ovdje.

Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 8. rujna 2018.

Možda vam se svidi