najljepsi_bozicni_crtez_bezloga

Vaš najdraži Portal u suradnji s izdavačkom kućom Verbum nagrađuje Vašu djecu u nagradnom natječaju NAJLJEPŠI BOŽIĆNI CRTEŽ.

Pošaljite nam fotografije božićnih crteža Vaših najmlađih (do 12 godina), a mi ćemo nagraditi tri crteža prema izboru fanova Facebook stranice Bitno.net, te jedan crtež prema izboru Uredništva Portala.

Nagradni natječaj započinje 21. prosinca 2015. i traje do 6. siječnja 2016.

Fotografije crteža možete slati do 30. prosinca 2015. na e-mail adresu: crtezi@bitno.net

Sve prikupljene fotografije crteža objavit ćemo 31. prosinca 2015. na Facebook stranici Bitno.net u albumu  pod nazivom “Najljepši božićni crtež”, nakon čega će započeti glasovanje.

Glasovanje će trajati od 31. prosinca 2015., a završiti 6. siječnja 2016. u 12 sati.

Pobjednike natječaja objavit ćemo 6. siječnja 2016.

Uz fotografije svakako navedite sljedeće podatke: ime i prezime, dob djeteta, adresu, e-mail i broj telefona radi lakše komunikacije.

Prva nagrada: Veliko božićno putovanje

Originalna slikovnica s prekrasnim i zabavnim 3D skočnim slikama na svakoj stranici, velikim 3D poljem za igru! Slikovnici su pridodani i stojeći likovi – maleni Isus u jaslicama, Marija, Josip, anđeo, vlasnik svratišta, pastir i ovčice, deva i magarac – s kojima će se djeca rado igrati i koji se nalaze u praktičnoj omotnici na početku slikovnice.

Druga nagrada: Katolička enciklopedija za djecu

Enciklopedija za djecu izvrsna je za čitanje naglas djeci od predškolske dobi do drugoga razreda, no svidjet će se i trećašima i četvrtašima koji vole sami čitati. Oblik je knjige sličan knjizi pripovjedaka, a podatci se izlažu po temi. Bilo da slušaju ili čitaju, djeca će tražiti “Ihtisa”, prijateljsku ribu koja će biti njihov vodič kroz cijelu knjigu.

Treća nagrada: Naš prijatelj Jorge

Život pape Franje u ovoj prekrasnoj knjizi za djecu ispričan je pomoću mjestâ na kojima je odrastao. Upoznajući dječaka Jorgita svi možemo naučiti kako se predati Božjoj ljubavi i kako ljubiti svoje bližnje i tako postati ono što je on danas: Božji osmijeh svijetu.

Nagrada Uredništva portala Bitno.net: Mali princ

Popularnost Maloga princa doista je golema; poznavanje toga čarobnog djelca postalo je predmet općega obrazovanja i kulture svakoga čovjeka, i stoga je ono nezaobilazan književni biser za svaku kućnu biblioteku.

Uključite se u nagradni natječaj!

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na Facebook stranici Bitno.net.

Vaš Bitno.net