Glumac splitskog HNK i član Hrvatskog nadzemlja Pere Eranović sa svojom je suprugom na ovogodišnjem Mladifestu u Međugorju progovorio o predbračnoj čistoći. 29-godišnji glumac je priznao kako je prije susreta sa svojom budućom suprugom imao spolne odnose.

“Taj način života za mene tada nije bio grijeh i ja to nisam ispovijedao, bez obzira na redovne odlaske u crkvu, jer za mene je predbračna čistoća bio pojam svojstven za neka prošla vremena”, kaže. U jednom trenutku je čak počeo razmišljati da njegova tadašnja djevojka, koja je mislila da ja trudna, izvrši pobačaj, što se ipak nije dogodilo.

“Duboko u sebi sam bio zahvalan Bogu što je napravio taj manevar kako bi me osvijestio kamo idem, odnosno kamo srljam, jer sam se igrao sa svojim i tuđim životima”, priznaje. Njegov život se počeo mijenjati kada je jednoga dana na blagdan Male Gospe u Solinu čuo glas: “Odi i ispovjedi nečistoću koju si živio i još uvijek živiš…” Toga dana je skupio hrabrosti, ispovjedio se i zakoračio na put obraćenja. Na tom putu je upoznao svoju buduću suprugu Katarinu…

U nastavku pogledajte njihovu nadahnutu priču o predbračnoj čistoći.

Bitno.net