SClive

Zbor “Izvor” i grupa “Zakon neba” održat će u petak 3. listopada u 20 sati u dvorani Studentskog Centra u Zagrebu, Savska cesta 25, veliki humanitarni koncert.

Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za socijalno ugrožene obitelji u Zagrebu, Zagrebačkoj županiji, Krapinsko-zagorskoj županiji, poplavljenim područjima Slavonije i poplavljenim područjima Bosne i Hercegovine.

– Izdvajamo slučaj malog Antonija Šumaka, djeteta s parcijalnom trisomijom 2. kromosoma. Dijete je nagluho na oba uha, ima zastoj u rastu i razvoju, distrofiju mišića, hidrocefalus, hipoplastičan mali mozak, ektopiju bubrega itd. Potrebna mu je svakodnevna pomoć. Majka je na liječenju, tako da se otac sam brine o njemu i još dvije njegove sestrice. Vjerujem da ćete, baš kao i mi, osjetiti da je potreban i Vaš doprinos da ova akcija uspije i zahvaljujemo se unaprijed na tome – navode iz organizacije.

Karte po cijeni od 30 kuna mogu se kupiti na zagrebačkom Kaptolu u knjižarama “Verbuma” i “Teovizije”, a na dan koncerta i u SC-u po cijeni od 40 kuna.

Dodatne uplate mogu se izvršiti na račun otvoren za ovu akciju: Udruga “Anin san” , Netretička 21, OIB: 49880084226, IBAN : HR6423600001501533416.

Bitno.net