U bremenitoj današnjici hrvatske povijesti korjenita duhovna obnova se nameće kao najpreči zadatak. U tome svoj doprinos želi dati i Sustavni studij duhovnosti, promičući vjerodostojno promišljanje o Božjoj i ljudskoj istini te život u Duhu Svetom.

Na ovom dvogodišnjem vikend studiju (pet-sub) s ciljem cjeloživotnog obrazovanja, izlaže se i istražuje kršćanska duhovnost u sebi i prema drugima, a ostvaruje se i praktična pedagogija duhovnog života.

Svojim predavanjima i mentorskim praćenjem tome trajno pridonose i predavači – vrsni poznavatelji duhovnosti.

U kršćanstvu obnova duha počinje i dovršava se u susretu s Isusom Kristom. Čuti, razumjeti i vršiti njegove riječi znači graditi na stijeni. Sustavni studij duhovnosti može ti pomoći ponajprije da čuvši – razumiješ, kako bi razumjevši – bolje vršio i drugima prenosio.

„Tko god sluša ove moje riječi i izvršava ih, bit će kao mudar čovjek koji sagradi kuću na stijeni. Zapljušti kiša, navale bujice, duhnu vjetrovi i sruče se na tu kuću, ali ona ne pada. Jer – utemeljena je na stijeni.“ (Mt 7, 24-25)

Prijave se primaju putem e-pošte: ssd.tajnistvo@gmail.com. Dodatne informacije o upisima i o sadržaju Sustavnog studija duhovnosti potraži na mrežnoj stranici studija.

Bitno.net