Udruga “Hrvatska za Život” poziva na duhovne vježbe “Oprostom oslobođene”, za majke ranjene iskustvom (spontanog ili izabranog) pobačaja, koje će se održati od 12. do 15. listopada 2023. u Sinju.

Prijaviti se možete do 1. listopada putem poveznice ovdje.

Za dodatne informacije slobodno se obratite putem e-adrese oprostom.oslobodjene@gmail.com ili na broj 095/548-9645 (Lidija).

“Oprostom oslobođene” je program za iscjeljenje rana uzrokovanih post-abortivnim sindromom koji nastaje nakon iskustva spontanog ili izabranog pobačaja. Majke koje su prošle ovaj program svjedoče kako su, proučavajući Božju riječ, te uz blagoslove i milosti koje nam pružaju sveti sakramenti, doživjele oprost i oslobođenje od dugogodišnjih teških emocija i tereta kojima su, uslijed posljedica pobačaja, bile izložene, a zadobile utjehu, mir i radost.

*Inače, prije nekoliko godina na našem je portalu objavljen razgovor s voditeljicom programa Oprostom oslobođene Lidijom Dugan, u kojem je progovorila detaljno o ciljevima programa, kao i pomoći majkama ranjenima iskustvom pobačaja. Razgovor možete pročitati OVDJE.