5thCMPVideo-MaryFarrell-810px_810_500_55_s_c1

Američka udruga Centar za medicinski progres (CMP) objavila je novi tajno snimljen video koji dodatno kompromitira organizaciju Planned Parenthood i njezine dužnosnike koji su prikazani kako trguju organima abortirane djece i pojašnjavaju kako pri abortusu koriste metode kako bi tijelo djeteta i organi ostali neoštećeni.

Novi video, peti objavljeni, snimljen je u podružnici Planned Parenthooda Gulf Coast, dakle onoj koja ‘pokriva’ klinike za abortus u Teksasu, Louisiani i drugim južnim saveznima državama. Osim razgovora s šeficom podružnice Melissom Farrel, video sadrži i šokantne prizore seciranja tijela djeteta abortiranog u 20. tjednu razvoja, pri čemu se mogu vidjeti stopala bebe.

Na videu Farrel jasno daje do znanja istražiteljima koji glume prestavnike biotehnološke tvrtke zainteresirane za kupnju organa kako njezini zaposlenici tijekom abortusa mogu promijeniti metodu procedure, kako bi sačuvali tijela neoštećena. To je protivno zakonu, kao i mogućnost da Planned Parenthood profitira na prodaji organa, što Farrel u jednom trenutku priznaje, govoreći kako novac dobiven od predaje fetalnog tkiva predstavlja značajn prilog prihodima PP-a.

Drugi dio videa je nevjerojatno mučan i prikazuje istražitelje kako ulaze u kliniku u Houstonu i tamo nazoče prizoru u kojem jedna od zaposlenica razvrstava ostatke tijela ubijenog djeteta, te pri tome objašnjava kako ‘kod abortusa nakon 20. tjedna organi ostaju jako očuvani’. Na videu se mogu vidjeti stopala djeteta.

“Ovo je bio blizanac”, kaže zaposlenica.

“Ovo je već peti član PP-a koji je snimljen kako pregovara o plaćanju za organe abortiranih beba bez ikakve povezanosti s materijalnim troškovima tzv. doniraja fetalnog tkiva. Nema nikakve dvojbe kako PP izigrava zakon i profitira na prodaji organa abortirane djece”, rekao je šef CMP-a David Daleiden.

Podsjetimo, prodaja ljudskih organa u SAD-u je ilegalna. Šefovi PP-a cijelo vrijeme se brane kako njihove “donacije fetalnog tkiva” ne donose nikakav profit, nego su plaćanja povezana samo s “troškovima transporta i održavanja tkiva”. Priča je to koju je s objavljivanjem svakog novog videa sve teže braniti.

PRENOSIMO VIDEO UZ NAPOMENU KAKO SADRŽI UZNEMIRAVAJUĆE PRIZORE.


Više o “slučaju Planned Parenthood” pročitajte OVDJE.

G. An. | Bitno.net