NOVI FAŠISTI

Poznata politička komentatorica i lezbijka: Taktika LGBT aktivizma su fašizam i druge totalitarne metode

Tammy Bruce je utjecajna američka politička komentatorica i voditeljica radijske emisije nacionalnog dosega. Također redovito surađuje s TV mrežom Fox News. Deklarirana je lezbijka i samu sebe opisuje kao „gay i pro-choice“ osobu, sudjelovala je u brojnim izbornim kampanjama Demokratske stranke u 90-ima, uključujući kampanju za predsjedničke izbore Billa Clintona. Sasvim neočekivano, prošlog je tjedna istupila protiv današnjeg LGBT aktivizma za koji kaže da je postao „čudovište“ protiv kojeg se nekada sama borila jer je odustao od svog načela „živi i pusti druge da žive“. Upozorava da je gay pokret postao nasilan te da poprima oblike „fašizma u ime jednakosti“.

maxresdefault

youtube screenshot

Nakon što su vlasnici pizzerije u Indianapolisu bili prisiljeni zatvoriti svoj objekt i skrivati se zbog prijetnji smrću koje su im upućivali homoseksualni aktivisti, dugogodišnja zagovornica i aktivistkinja za gay prava istupila je u javnost – protiv zlostavljanja vlasnika.

Voditeljica radijske emisije Tammy Bruce, deklarirana lezbijka i bivša voditeljica podružnice Nacionalne ženske organizacije u Los Angelesu, prošlog je tjedna izjavila u emisiji TV voditelja Seana Hannityja da je zlostavljanje vlasnika pizzerije „Memories“ od strane LGBT aktivista, kao i zlostavljanje kršćana vlasnika cvjećarni, slastičarni i foto studija koji su odbili sudjelovati u organizaciji istospolnih „vjenčanja“ zbog vjerskih razloga, oblik „nasilja i zlostavljanja“ koji graniči s „fašizmom“.

Rekla je kako je današnji liberalni pritisak i prisila prema ljudima konzervativnog svjetonazora u suprotnosti s filozofijom koju je prihvatila kada se počela baviti političkim aktivizmom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Prigrlili smo ljudskopravaški pokret čiji je smisao bio omogućiti ljudima da žive svoj život kako im najbolje odgovara“, rekla je.

Međutim, ona upozorava kako je današnji LGBT aktivizam odustao od svog načela „živi i pusti druge da žive“.

„Stavljanje naše totalitarističke čizme na vlasnike obrta jasan je znak da smo sami postali čudovište protiv kojeg smo se nekada borili”, rekla je Tammy Bruce. „Takva vrsta nasilja, takva vrsta fašizma u ime jednakosti zaista nema smisla.”

Tammy Bruce svakako nije usamljena u svojoj analizi današnjeg LGBT pokreta. Libertarijanski novinar John Stossel s Foxove mreže za poslovne vijesti rekao je da je homoseksualni „pokret iz nekadašnje tolerancije prerastao u totalitarizam. Radi se o totalitarizmu ljevice.”

Konzervativni kritičari upozoravaju da će se progon kršćana i drugih skupina koje zbog vjerskih razloga ne žele sudjelovati u homoseksualnim „vjenčanjima“ samo pojačati jer se kulturološki ratovi rasplamsavaju.

„U budućnosti će rulja koja poziva na linč protiv kršćana napadati sve više vlasnika obrtnika i tvrtki koji se odbiju pokoriti sekularnom grupnom razmišljanju”, izjavio je Mark D. Tooley, predsjednik Instituta za religiju i demokraciju. „Kršćanske zajednice u Americi, zajedno sa svim zagovarateljima slobode govora i mišljenja, morat će se okupiti zajedno u obranu svojih prava ako Amerika želi ostati ‘zemlja slobodnih i dom hrabrih’.“

Izvor: LifeSiteNews/Zdravstveniodgoj.com


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 13. travnja 2015.

Možda vam se svidi