Novi termin bit će objavljen naknadno…

Foto: Miropink/Shutterstock

Zbog zabrane javnih okupljanja, odgođena je prva domovinska duhovna obnova u Međugorju! Priopćenje bratovštine Marijanski zavjet za Domovinu prenosimo u cijelosti:

Zbog zabrane javnih okupljanja odgođena je prva domovinska duhovna obnova u Međugorju!

U skladu sa zakonski izdanim uputama i zabranama od strane kriznog stožera RH i BiH, nismo u mogućnosti održati Prvu domovinsku duhovnu obnovu u terminu koji je najavljen, no bit će održana do kraja ove godine u terminu koji ćemo naknadno objaviti na našim internetskim stranicama.

Kao što znate, organizator ovog događaja je udruga bratovština Marijanski zavjet za Domovinu koja je u organizaciju ovog događaja utrošila mnogo svojih sredstava i vremena, jer smatramo da je ovaj događaj prijeko potreban hrvatskom narodu. Mi od naših namjera nećemo odustati, iako smo sada spriječeni.

Apeliramo na sve Vas koji ste se prijavili i kojima je domovina na srcu, da ne odustanete od molitve za domovinu, i svog osobnog rasta u vjeri.

Zahvaljujemo se svim članovima i suradnicima koji su dali svoje vrijeme i trud u proteklih pet mjeseci i svima vama koji ste bili spremni sudjelovati na samom događaju.

Neka nas sve prati zagovor naše zaštitnice Blažene Djevice Marije.

Bitno.net