Udruga Knights of Columbus, koja je nedavno objavila video o američkom mladiću Joeu Realiju, sada je predstavila poticajnu priču o svojim članovima, inače studentima američkog sveučilišta Notre Dame. Mladići su skupili više od milijun dolara koje su donirali lokalnom Centru za brigu o ženama. To im je uspjelo tako da su prije svake nogometne utakmice prodavali sendviče od mesa s roštilja. „Naši dečki su se dobro provodili i lijepo družili, a usput su napravili nešto jako dobro“, izjavio je jedan od aktivista Brendan Coyne.

Prihod od prodaje sendviča odlučili su donirati Centru za brigu o ženama jer se, kako kažu, smatraju pro-life aktivistima. „Ja sam ustvari izazvao dečke da učine nešto bitno. Tako su postali partneri naše organizacije. Oni su, primjerice, platili novi ultrazvuk“, kaže Bobby Williams“, direktor Centra za brigu o ženama.

Osim toga, studenti iz udruge Knights of Columbus dva puta tjedno posjećuju Centar te pomažu trudnicama i mladim majkama. Inspirativnu priču o mladim američkim studentima pogledajte u nastavku.

Bitno.net