Prekrasna slika dolazi iz Katoličke osnovne škole svete Helene u američkom gradu Newburyju (država Ohio), donosi Faithwire. Šestogodišnji dječak John Oliver Zippay, koji je dva dana poslije Božića primio zadnji ciklus kemoterapija, na povratku u školu je dočekan ovacijama. Njegovi prijatelji, učitelji i članovi obitelji su odlučili proslaviti kraj njegove trogodišnje borbe s leukemijom.

Ovaj jedinstveni doček u školi organizirala je obiteljska prijateljica Shannon Formanski. “On je dobro! Osjeća se jako dobro”, potvrdio je njegov otac John Zippay. Otac je dodao kako protekle tri godine nisu bile nimalo lagane.

Dječaku je 1. studenoga 2016. godine dijagnosticirana akutna limfoblastična leukemija. Njegova majka Megan kaže da su dječaka dugo držali “pod zvonom” te da se on tek sada može slobodno igrati, putovati i pohađati nastavu.

“Svi žele da se njihovo dijete igra vani i zaprlja… Stvarno smo se umorili držeći ga pod zvonom. Radujemo se budućnosti i što ponovno imamo našeg malog dječaka”, poručuje majka Megan.

Bitno.net