ČUDO U SALVADORU

VIDEO Čudo nakon kojega je nadbiskup Romero kanoniziran: Molim te, zatraži od Boga da ozdravi moju ženu

“Molio sam se i rekao: Oče Romero, molim te poslušaj me. Zbog velike ljubavi kojom si volio El Salvador, njegove obitelji, trudnice, zbog ljubavi kojom si volio život i dao si svoj u njegovu obranu, molim te da zatražiš od Boga život za moju ženu”

Cecilia Flores, stanovnica El Salvadora, u rujnu 2015. rodila je svoje treće dijete.

Nakon poroda, život joj je visio o koncu. Krvarila je iz očiju i ušiju, tijelo joj je bilo nateknuto, bubrezi su otkazali. Stanje joj je bilo toliko loše da su liječnici odlučili staviti je u induciranu komu. Dogodio joj se Hellp sindrom i to njegov teži oblik, bolest u kojoj pojedini organi otkazuju nakon poroda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njezin suprug Alejandro molio se te večeri. Otvorio je svoju Bibliju i u njoj našao sliku blaženog Oscara Romera, nadbiskupa San Salvadora kojega je vojna hunta ubila 1980. za oltarom dok je služio misu.

“Molio sam se i rekao: Oče Romero, molim te poslušaj me. Zbog velike ljubavi kojom si volio El Salvador, njegove obitelji, trudnice, zbog ljubavi kojom si volio život i dao si svoj u njegovu obranu, molim te da zatražiš od Boga život za moju ženu”, ispričao je on.

Kada se sutradan vratio u bolnicu, našao je svoju ženu u puno boljem stanju, a liječnicima nije bilo jasno što se događa i što stoji iza poboljšanja njezina zdravlja.

Nakon što je Kongregacija za kauze svetaca potvrdila ovo čudo po zagovoru blaženog Oscara Romera, otvoren je put prema njegovoj kanonizaciji.

Pogledajte video na engleskom jeziku.

Bitno.net


Objavljeno: 2. studenoga 2018.

Možda vam se svidi