Probudila se iz kome: ‘Molila sam s Ivanom Pavlom II.’

‘Dok sam bila u komi molila sam s Ivanom Pavlom II. On je sjedio pored mene na krevetu, osjetila sam njegovu ruku na svom čelu… Molili smo satima i satima, dan za danom, svaki dan…’, priča Ivana koja je sigurna da je sveti papa spasio njezin život i život njezine djevojčice.

Foto: Screenshot YouTube

Foto: Screenshot YouTube

Mlada majka, 33-godišnja Ivana Greco iz Catanije, doživjela je jednu vrlo neobičnu priču. U ožujku ove godine, u 32. tjednu trudnoće, hospitalizirana je zbog moždane aneurizme. Carskim je rezom donijela na svijet djevojčicu koja je tada težila samo pola kilograma. Liječnici su uspjeli spasiti život malene djevojčice, međutim Ivana se nije budila iz kome. Za to je vrijeme, kako kaže, doživjela jedno neobično iskustvo.

– Dok sam bila u komi molila sam s Ivanom Pavlom II. On je sjedio pored mene na krevetu, osjetila sam njegovu ruku na svom čelu… Molili smo satima i satima, dan za danom, svaki dan… – priča Ivana koja je sigurna da je sveti papa spasio njezin život i život njezine djevojčice.

– Stavio je moju glavu na svoje rame i rekao da se molimo Gospi. Svaki dan me grlio… Rekao je da nikad ne prestanem moliti. Kada je rekao da mora ići, tada sam se probudila iz kome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se probudila, prvo što je napravila pohitala je posjetiti svoju djevojčicu, malenu Rebeccu Mariju, koja je još uvijek hospitalizirana na Odjelu neonatologije.

– Suprug i ja 24. lipnja idemo u Međugorje, kako bismo zahvalili Gospi na njezinu zagovoru. Uvjerena sam da nam je njezin zagovor i zagovor blaženog pape spasio život. Nema drugog objašnjenja, za nas ovo je čudo – kaže Ivana.

Ovo je još jedno u nizu ozdravljenja po zagovoru sv. Ivana Pavla II. Samo u godini nakon njegove smrti registrirano ih je više od dvije tisuće.

I.V. | Bitno.net | Canicattiweb.com

Objavljeno: 16. travnja 2013.

Možda vam se svidi