Ovoga ponedjeljka u 11 sati navečer nepoznati počinitelj je u Texasu upucao djevojku koja je molila pokraj kreveta u svojoj sobi. 17-godišnja djevojka Kimberly Mendoza je u pucnjavi zadobila tek lakšu ozljedu ruku i sada se oporavlja, donosi Faithwire.

Za američku televiziju ABC13 je izjavila kako je metak doletio u trenutku kada se spustila na koljena i počela moliti. „Osjetila sam nešto ali nisam bila svjesna što se dogodilo“, kaže. Metak je doletio kroz zid i ozlijedio njezinu ruku koja je u trenutku pucnjave bila skopljena u molitvi. Malo je nedostajalo da joj metak ozlijedi glavu.

Kimberly Mendoza svjedoči kako je u trenutku pucnja od Gospodina molila za snagu. Pred kamerama je izjavila kako je onda od Boga dobila još vrjedniji poklon: život.

Policija tvrdi kako je metak vjerojatno doletio iz obližnjeg stambenog kompleksa u kojem se nalazi nekoliko apartmana. Sada, dok promatra na zidu rupu od metka, Kimberly kaže kako je Bogu zahvalna jer se za nju pobrinuo.

“Osjećam se divno jer znam kako je Gospodin velik i brine se o meni. Mnogi će reći da sam čudna, jer sam kršćanka, ali ja doista volim Boga. Vjerujem kako me On čeka nakon smrti“, kaže.

Mnogi će se možda pitati zašto je Bog dozvolio da nedužna djevojka nastrada upravo u trenutku molitve. Međutim, Kimberly na to gleda potpuno drukčije, ne krivi napadača, nego zahvaljuje Gospodinu koji joj je sačuvao život i pokazao koliko Mu je vrijedna.

„Bog mi je ponovno dokazao kako je brižan otac te kako me je možda odabrao za nešto veliko“, završava.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net