Christine Anne Rowlands iz Engleske bila je prilično iznenađena kada je primila račun vodoinstalatera za posao koji je obavio u kući njezine majke. Kada je 91-godišnjakinji procurio bojler, njezina druga kći Delta je u pomoć pozvala vodoinstalatera Jamesa Andersona, donosi Aleteia.

Vodoinstalater se vrlo brzo pojavio, otkrio problem i popravio bojler. Na izlasku ga je Christine Anne Rowlands pitala koliko je dužna, a muškarac joj je odgovorio kako će poslati račun. Taj račun je uskoro stigao, a na papiru je bila napisana neočekivana svota: 0 funti. Vodoinstalater je u objašnjenju dodao: “Gospođa ima 91 godinu i boluje od akutne leukemije, pa joj ne možemo naplatiti račun. Bit ćemo na raspolaganju 24 sata dnevno kako bismo joj pomogli i omogućili što udobniji život.”

Foto: Facebook

Christine je račun objavila na Facebooku, nakon čega su uslijedili brojni komentari, poput onoga da ih je “posjetio anđeo odjeven u vodoinstalatera”.

Dvije sestre, Christine i Delta, nisu bile upoznate da je Anderson 2017. godine pokrenuo obrt kako bi pomogao starijima i osobama s poteškoćama. U pojedinim situacijama posao ne može odraditi potpuno besplatno jer ovisi o donacijama, ali se trudi dati što više od sebe kako bi besplatno ili što jeftinije pomogao svojim starijim sugrađanima.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net