Justin Bieber je na svojem Instagram profilu, koji prati 111 milijuna pratitelja, poručio kako mu je Isus dao slobodu koju i ostali mogu iskusiti. Ova objava je uslijedila nakon što je nedavno priznao kako se bori s tjeskobom te kako se u toj muci oslanja na Božju pomoć. “Borite se za ono što volite i one koje volite te ne dopustite da prevladaju tjeskoba i strah. Bog nam nije dao duha straha, nego snagu ljubavi i zdrav um”, poručio je.

Ova pjevačka zvijezda vrlo iskreno svjedoči svoju vjeru u Isusa Krista, pa je čak izjavio kako se još uvijek „osjeća borbu oko svojeg identiteta kao dijete Božje“.

„Nisam povjerovao u istinu o sebi, nisam vjerovao da sam voljen, niti da mi je oprošteno, sve mi je to teško ulazilo u glavu. Glavu sam napunio sramom i tugom zbog ljudi koji su me izdali“, priznaje. Zatim je stavio naglasak na Isusa. “Isus mi je dao slobodu, a potraga za upoznavanjem Njegova karaktera nikada ne završava. Božji karakter se nikada ne mijenja, on je isti jučer i zauvijek. On je uvijek dobar! Pred njime se ne plašim biti ranjiv“, napisao je.

Citirao je Matejevo evanđelje u kojem piše: “Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti.” Pjevač je druge potaknuo da svoje povjerenje stave u Isusa. „U njemu je naša nada. On te voli i brine se za tebe. Bog je toliko volio svijet da je dao svojega jedinorođenog Sina da nijedan koji u njega vjeruje ne umre, nego da ima vječni život“, stoji, između ostaloga, u objavi koju je do sada komentiralo 67 tisuća ljudi.

View this post on Instagram

Don’t stop fighting the battle has already won.. fight for what you love and who you love don’t let fear and anxiety win..god has not given us a spirit of fear but of power love and of a sound mind! I havent believed the truth about myself I haven’t believed I am loved I haven’t believed I am forgiven it’s a hard thing for me to wrap my head around. I hang my head in shame and I wallow in sadnes about the the people who have betrayed me. Jesus has given me freedom and the persuit of getting to know his character is never ending. Gods character never changes he is the same yesterday now and forever. He is always good!. I won’t be afraid to be vulnerable before him.. his power is made strong in our weakness. God isn’t afraid of your pain and your brokenness he actually welcomes it. Come to me all who are weary and burdened and I will give you rest! these are words from Jesus! There is hope and it’s in him.!! He loves and cares for you! For god so loved the world that he gave his only son so that whoever believes him wont die but have eternal life! You are that whoever and he accepts you as you are!! He loves and forgives you and welcomes you into his arms every time you mess He is a perfect and loving god who adores you!

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bitno.net