SVJEDOČANSTVO VJERE ALISSONA BECKERA

Golman Liverpoola iskoristio svjetla reflektora kako bi posvjedočio svoju katoličku vjeru

Brazilski nogometaš je nakon pobjede skinuo dres, a ispod njega se pojavila bijela majica s porukom: “Križ = ljubav”

Foto: HTV/screenshot

Golman Liverpoola, Alisson Becker, svoju je ljubav prema Isusu pokazao na vrhuncu veličanstvene proslave osvajanja Lige prvaka. Brazilski nogometaš je nakon pobjede skinuo dres, a ispod njega se pojavila bijela majica s porukom: “Križ = ljubav”. Još je tijekom utakmice, kada je Divock Origi zabio drugi gol za Liverpool, Becker kleknuo na travu, podigao ruke prema nebu te na taj način pokazao svoju zahvalnost Gospodinu. Sljedećeg dana je na Twitteru objavio svoju fotografiju s pobjedničkim pokalom u rukama iznad koje je pisalo: „Bog je ljubav“.

Brazilskog nogometaša inače zovu „Messijem među golmanima“. Rođen je 2. listopada 1992. u brazilskom gradu Novo Hamburgo u obitelji njemačkih doseljenika, a odgajan je kao katolik. Nogometom se počeo baviti u desetoj godini života, a trenutno je i član brazilske nogometne reprezentacije.

Tijekom svoje karijere je već u nekoliko navrata posvjedočio svoju katoličku vjeru. „Ako želiš biti dobar golman, moraš puno raditi. To je ono što ja činim. Moram biti fokusiran na nogomet. Mislim da je vjera također jako važna. Ako vjerujete u Boga, onda znate kako morate dati sve od sebe na terenu i u svemu što činite morate uključiti ljubav“, izjavio je veliki golman.

Kada je na Instagramu objavio da je njegova supruga Natalia Loewe trudna s drugim djetetom, napisao je: „Sretni smo što Vam možemo reći da smo ponovno blagoslovljeni i da nam dolazi druga beba! Kakav predivan poklon od Gospodina“.

Foto: Instagram

Rašeljka Zemunović | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 3. lipnja 2019.

Ovaj članak objavljen je u sklopu projekta Vjersko informiranje koji je sufinanciran sredstvima Fonda za poticanje pluralizma i raznovrsnosti elektroničkih medija.

Možda vam se svidi