KAPELICA POTPUNO UNIŠTENA

FOTO Hrabri vatrogasci iz goreće kapelice spasili svetohranište, a Biblija na klupi ostala je otvorena na znakovitom mjestu

“Srećom, možemo priopćiti kako nitko nije ozlijeđen, te da su vatrogasci uspjeli spasiti najvrjedniji predmet u kapelici”

Foto: Twitter

Prije nekoliko dana snažan požar u potpunosti je uništio kapelicu Marije Pomoćnice koja se nalazi u sklopu srednje škole sv. Ivana don Bosca u New Jerseyu koju vode sestre salezijanke.

Požarni alarm se oglasio oko 1:30 ujutro, ali iako su ubrzo stigle četiri vatrogasne postrojbe, vatra nije bila ugašena sve do 4 sata.

U službenom priopćenju sestre su istaknule kako su duboko pogođene ovim događajem, ali i sretne jer nitko nije ozlijeđen te zato što je najvrjedniji predmet u kapelici sačuvan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Srećom, možemo priopćiti kako nitko nije ozlijeđen, te da su vatrogasci uspjeli spasiti najvrjedniji predmet u kapelici: svetohranište”, napisale su.

Jedna od sestara je na svome profilu na Twitteru objavila fotografije kapelice nakon požara, pri čemu je svrnula pozornost javnosti na jedan vrlo zanimljiv detalj.

Naime, Biblija koja je ležala na jednoj od klupa bila je otvorena na stranicama Knjige o Jobu. Starozavjetne biblijske knjige koja govori o patnji pravednika i Božjem odgovoru na nju.

Ivo Džeba | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 24. svibnja 2018.

Možda vam se svidi