Vjerujemo da smo svi i dalje pod dojmom veličanstvene pobjede naše malene Hrvatske nad velikim Brazilom u četvrtfinalu Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru. Ono što nas je posebno oduševilo jest način na koji su naši nogometaši proslavili svoju pobjedu nakon promašenog brazilskog jedanaesterca. Naši su reprezentativci pokazali poniznost i dostojanstvo u pobjedi, držeći se one poznate izreke: “U pobjedi se ne uzvisi, u porazu se ne ponizi!” Osobito lijepo bilo je vidjeti našeg Luku Modrića kako grli i tješi brazilske nogometaše, a prizor desetogodišnjeg Leonarda, sina Ivana Perišića, koji je nakon utakmice prišao Neymaru, pružio mu ruku te izmamio Brazilčev osmijeh, nikoga nije ostavio ravnodušnim.

A upravo je Neymar svojom objavom na Instagramu iskreno podijelio svoju tugu i unatoč razočaranju i tuzi posvjedočio vjeru u Boga:

“Vrijedilo je žrtve osjetiti posvećenost svih na terenu. Hvala svima na podršci. Nažalost, nije upalilo. Boljet će još vrlo dugo… Borili smo se do kraja, ponosan sam na svoje suigrače jer zalaganja i predanosti nije nedostajalo. Ova ekipa je to zaslužila, mi smo to zaslužili, Brazil je to zaslužio… Ali to nije bila Božja volja!… Boljet će još dugo, dugo. Hvala ti za sve, moj Bože. Sve si mi dao i ne mogu se ni na što žaliti. Hvala ti što se brineš za mene. Tebi pripada svaka čast i slava, bez obzira na okolnosti”, napisao je brazilski nogometaš.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli NJ 🇧🇷 (@neymarjr)