Dječak Carson Joseph rođen je u američkom New Orelansu u ožujku ove godine. Međutim, liječnici su mu dali svega nekoliko sati života jer su mu nakon teškog poroda dijagnosticirani neurološka oštećenja i moždano krvarenje, donosi Daily Mail.

Medicinski je tim roditeljima čak savjetovao da obavijeste članove obitelji kako beba neće preživjeti noć. Majka i otac, koji su spontanim pobačajima izgubili dvoje djece, odlučili su zatražiti nebesku pomoć i počeli su se moliti.

Tijekom noći posjetio ih je sudac Dennis Waldron koji se pomolio za dječaka i dotaknuo ga križem. Sljedećeg jutra dječak je samostalno disao, a nove pretrage su pokazale kako ne postoji neurološko oštećenje. Novorođenče je bolnicu napustilo nakon 14 dana.

Njegovi roditelji, Michelle i Brandon, tvrde kako je njegovo izlječenje bilo čudesno. Katolička Crkva je pokrenula istragu ovog događaja zbog toga što je raspelo pripadalo misionaru Xavieru Seelosu koji je u 19. stoljeću preminuo služeći bolesnima u gradu New Orleans. Raspelo je u bolnicu donio volonter koji djeluje u Centru blaženog Xaviera Seelosa.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net