Simona Mijoković jutros je četvrti put postala majka. Kćer Zvjezdanu nazvala je po omiljenom svećeniku i bivšem duhovniku, pokojnom fra Zvjezdanu Liniću. Simona je prije nekoliko godina doživjela snažno obraćenje te je nakon toga dublje zakoračila u katoličku vjeru. Od tada je na društvenim mrežama često objavljivala statuse u kojima je svjedočila svoju vjeru. U nastavku prenosimo najnoviji dirljiv status koji je objavila nakon rođenja svoje Zvjezdane.

„Dobrodošla Zvjezdana!

Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu. Zato dajem svu hvalu i slavu Isusu mom Spasitelju i Otkupitelju.

‘Cijelim bićem svojim blagoslivljam Vječnoga! Neka slavljeno bude sveto ime tvoje, Gospodine, jer si nam udijelio dragocjeni dar novoga života. Neka tvoj blagoslov bdije nad Zvjezdanom. Ispuni njen duh mudrošću, ljubavlju i milosrđem, neka ti služi u sve dane svojega života i nauči prepoznavati Tvoju veliku ljubav prema njoj. Hvaljen budi zbog povjerenja i prepuštanja Zvjezdane u naše ruke, neka te slave čete anđela i svi narodi. Ljubljeni Isuse, Spasitelju, Otkupitelju, Sine Boga Živoga, Ti činiš tako velika čudesa, hvala Ti i sva slava.’

Danas u zoru stigli smo u bolnicu: u 5.45 h krenuli, pripremili me i ujutro rodila sam novo čudo Božje Ljubavi, došla je Zvjezdana u moje naručje.
Ljubljena moja kćeri Zvjezdana; čekali smo te u tišini srca, skrovitosti našeg doma, molitvi zahvale i radosnog osmijeha svih ovih devet mjeseci. Devet mjeseci milosne i uredne trudnoće!

Hvala svim dušama koje mi je Gospodin u ovih devet mjeseci tišine darovao, a posebno i svećenicima i časnim sestrama koji su nas pratili molitvom i svima koji su prikazivali brojne mise za Zvjezdanu i mene. Stostruko primili. U mom ste srcu i molitvi zahvale čuvani vječno.

A tu je i moj najdraži pater Zvjezdan, svojim zagovorom nas čuvao.
Patere Zvjezdane, a sada osim što živiš u mom srcu vječno i molitvi zahvale svaki dan, i tvoje ime nosi moje četvrto dijete. I dok god dišem svjedočit ću koliko si mi pomogao i doveo me k Izvoru života – Isusu, mom Spasitelju i Otkupitelju.

A posebno ću i mojoj Zvjezdani pričati o tebi kako je dobila ime po velikom i predivnom svećeniku koji je njenu mamu doveo do Isusa.

Isuse, hvala Ti!”

??Dobrodošla Zvjezdana ??Teško je pronaći sve riječi zahvale koje stanuju u srcu i napisati ih u jednom statusu . Zato…

Objavljuje Simona Mijoković Simona MijokovićPonedjeljak, 6. srpnja 2020.