Psihološko-duhovni seminar “Upoznaj, zavoli i promijeni sebe” koji se od petka 20. veljače u 17 sati do nedjelje 22. veljače u 14 sati održava u samostanu časnih sestara Kćeri Božje Ljubavi u Granešini (zagrebačka Dubrava) namijenjen je svima koji žele sebe što bolje upoznati, prihvatiti, zavoljeti i promijeniti.

Na seminaru će biti moguće obaviti neke psihološke (projektivne) tekstove koje će p. Mijo Nikić svakome osobno interpretirati. Također će biti govora o tome što nama naša podsvijest, odnosno naš drugi ja preko snova poručuje i na što nas želi upozoriti.

Cijena seminara: Spavanje u jednokrevetnoj sobi i puni pansion za dva puna dana – 360 kn. Cijena troškova za seminar (materijali, testovi, piće u pauzi) – 250 kn. Oni, dakle, koji žele puni pansion u Granešini plaćaju sveukupno 610 kn. Ostali koji žele samo dolaziti na predavanja i obaviti testove, plaćaju 250 kn za troškove seminara.

Polovicu svote novca (a tko želi može i sve) treba uplatiti prije početka seminara. Uplata se može obaviti u Tajništvu Zaklade Biskup Josip Lang, Palmotićeva 33, Zagreb (od 9 do 16 sati) ili preko računa Zaklade:

IBAN: HR4323400091110097040 (Privredna banka, Zagreb)
SWIFT: PBZGHR2X

Kod uplate preko računa obavezno treba dodati oznaku: ZA SEMINAR.

Broj mjesta je ograničen na 40.

Teme seminara:

1. Upoznaj samog sebe

2. Normalno i neurotično ponašanje

3. Kako nadvladati stres i psihotraumu

4. Duhovne i psiho-somatske bolesti

5. Što nam poručuju naši snovi i emocije

6. Krivnja – kajanje – oproštenje

7. Kako preživjeti ekonomsku krizu i sačuvati dušu

8. Kako vjerom nadvladati strah i tjeskobu

9. Snaga molitve i osobne posvete Srcu Isusovu

10. Liječenje duševnih rana pred Presvetim oltarskim sakramentom

11. Bog u djelima hrvatskih pjesnika

12. Vjera bez djela je mrtva

Bitno.net