Glumac Cameron Arnett posvjedočio je kako je “ostao bez svega jer nije htio odustati od svojih kršćanskih principa”, donosi CBN News. Naime, Arnettova je glumačka karijera bila na vrhuncu tijekom osamdesetih i devedesetih godina prošlog stoljeća kada je, primjerice, glumio u “Zvjezdanim stazama: Novoj generaciji” i “Porocima Miamija”.

“Radio sam u Kaliforniji i sve je bilo super. Bio sam uvjeren kako će ovo biti moj put”, izjavio je glumac na premijeri kršćanskog filma “Overcomer”. U jednom trenutku mu je ponuđena uloga u kojoj se trebao djelomično skinuti, što se protivilo njegovim vjerskim uvjerenjima.

“Pojavio sam se na audiciji i dobio ulogu. Za nju su mi ponudili zaista lijep honorar. Ali, prije nego što ću potpisati ugovor, samo su spomenuli kako ću se pred kamerama trebati djelomično skinuti. U tom trenutku sam osjetio kako me Bog potapšao po ramenu i poručio kako je vrijeme da se maknem iz tog sustava”, objašnjava glumac.

Filmska ekipa je očito shvatila kako glumac oklijeva, pa su mu ponudili da problematične scene odradi drugi glumac, njegov dvojnik. Međutim, Arnett se prisjetio što piše u Prvoj poslanici Solunjanima: “Svake se sjene zla klonite”. Bio je svjestan kako će gledatelji i dalje misliti da je on sudjelovao u problematičnim scenama.

“Naposljetku sam rekao da ne mogu, ja to ne mogu učiniti. Agencija je odustala od mene, pa sam sve izgubio, čak i neke prijatelje, i naposljetku bankrotirao”, kaže.

U filmu “Overcomer”, koji je nastao u produkciji braće Kendrick, autora poznatog kršćanskog filma “War Room”, Cameron Arnett glumi slijepca Thomasa koji košarkaškom treneru pomaže u otkrivanju njegova kršćanskog identiteta.

Rašeljka Zemunović | Bitno.net