Nakon knjiga sličnoga određenja, Mudrost pred Bogom – A, zatim Mudrost za čovjeka – B  i Mudrost – dar odozgor, kojima su priređivači Mirko Mataušić i Suzana Vrhovski Peran htjeli dati prinos za obogaćivanje liturgijskih slavlja raznim mislima, citatima, pričama, zgodama i primjerima, u knjizi Misli sedam dana za svaki dan u godini namijenili su po jednu mudru ili barem praktičnu misao raznih autora i izvora, naroda i tradicija, kojom će se svi koji vole ovu vrstu štiva moći obogatiti. Do kraja veljače članovi Kluba prijatelja portala Bitno.net knjigu mogu kupiti po 30 % nižoj cijeni u knjižarama Kršćanske sadašnjosti u Zagrebu, Zadru, Splitu, Osijeku, Karlovcu i Mariji Bistrici.

Redovna cijena knjige iznosi 80 kuna, dok je se na popustu može kupiti za 56 kuna.

Knjiga je vrlo ukusno i bogato ilustrirana i oblikovana tako da za svaki dan u mjesecu čitatelj vrlo jednostavno može posegnuti za pojedinom misli. Ilustracije su vedre i poticajne pa će zasigurno privući i mlađe čitatelje.

Ove se misli mogu koristiti za osobnu uporabu – duhovno bogaćenje, a mogu se koristiti i u oblikovanju župnih i inih listova namijenjenih pastoralnom ili katehetskom djelovanju. Budući da je njihovo određenje i duhovno i humanističko, misli mogu poslužiti i u školskoj nastavi, posebice viših razreda i srednjih škola.

Više o knjizi Misli sedam dana možete saznati ovdje.

Posjetite knjižare Kršćanske sadašnjosti i iskoristite posebnu pogodnost akcije.

Ako još niste član Kluba prijatelja portala Bitno.net, prijavnicu možete ispuniti ovdje te se informirati o nizu pogodnosti koje članstvo donosi.

Dan za danom blagoslivljajmo Gospodina! Ne razmišljajmo o tome kako ćemo biti bolji ovaj tjedan, pa čak ni danas. Budimo dobri od časa do časa. (Ivan XXIII.)