– Držao sam ju iznad  ograde što sam više mogao, a onda ju je u jednom trenutku švicarski gardist ili djelatnik tajne službe zgrabio i odnio kako bi ju Papa blagoslovio i poljubio. Mislili smo kako ćemo ga vidjeti dok prolazi. Nismo mogli ni zamisliti kako će blagosloviti i poljubiti našu kćer – prepričava Joey, otac jednogodišnje Gianne – imenjakinje sv. Gianne, majke koja je žrtvujući svoj vlastiti život spasila život svojega djeteta.

Iako su im liječnici rekli kako Gianna zbog neoperabilnog tumora na mozgu vrlo vjerojatno neće dočekati svoj prvi rođendan, njezini roditelji nisu gubili nadu. I doista, 17. rujna malena je djevojčica dočekala svoj prvi rođendan, a onda i Papin dolazak u Philadelphiju.

– Sanjala sam kako hoda po stepenicama na čijem su vrhu bili Papa i kći sv. Gianne. Sanjala sam i san se ostvario. Pala sam na koljena plačući i zahvaljujući Gospodinu što nam pomaže proći kroz sve ovo i što nam je podario ovaj blagoslov – kazala je Kristen Masciantonio.

Supružnici Masciantonio pozvali su sve da mole za njihovu kćer Giannu, vjerujući kako je Gospodinu sve moguće.

„Molimo vas ištite Gospodina da usliša naše molitve. Naša je nada Isus Krist i ne želimo odustati od vjere u čudo“, poručila je obitelj Masciantonio.

M.V.|Bitno.net