Novi susret Čaljkušića i Nuncija Lingue sastojao se od razgovora o novome pothvatu: Snimanje dugometražnog igranog filma radnog naziva „Loveći Teslu“. Riječ je o originalnom umjetničkom djelu, kako za Hrvatsku tako i za svijet.

Film će biti prikazivan u kinima, na festivalima te na televizijama. Ova obiteljska drama s elementima komedije i akcije snima se u Zagrebu, Splitu, Dubrovniku, Londonu i New Yorku.

Šira će javnost uskoro biti upoznata sa svim važnim informacijama o filmu te na koji će način moći sudjelovati u materijalnoj potpori i suorganizaciji prikazivanja. Producent i redatelj Čaljkušić ističe kako nije riječ o vjerskom ili aktivističkom filmu, već vrlo snažnoj i turbulentnoj priči koja će potaknuti gledatelje na promišljanje o temeljnim životnim vrijednostima.

Na sastanku je istaknuto i otvaranje Centra za život u Križevcima i potpora križevačkog biskupa mons. Milana Stipića. Nadbiskup Giorgio je istaknuo kako je važno ustrajati u socijalnoj ostjeljivosti prema trudnicama i roditeljima s djecom u teškim materijalnim i drugim situacijama. Pozdravio je rad Udruge s roditeljima koji žele postati udomitelji i posvojitelji.

Ante Čaljkušić je poklonio Nunciju zadnji broj pro-life časopisa Pohod i model spomenika trudnici Ružici Markobašić i njezinom nerođenom sinu Antunu koji je Udruga podigla ispred bolnice u Vukovaru 2021. godine.