Građanska inicijativa Ne dirajte djecu i mladi iz Studentskog katoličkog centra održali su u utorak navečer na Kamenitim vratima molitvu krunice, no ovaj put je bila u znaku Rezolucije 1 dr. Judith Reisman koja je sudjelovala zajedno s Timothyjem Tateom. Judith Reisman je Židovka, a Timothy Tate agnostik.  Pročitana rezolucija  poslana je predsjednicima 192 države članice Ujedinjenih naroda kako bi Kinsey institut bio izbačen iz članstva UN-a i  zatvoren zbog zlostavljanja djece uz zahtjev da cjelokupni “znanstveni” rezultati tog instituta, takozvana znanost budu proglašeni ništavnim.

Rezolucija objašnjava da su dana 23. travnja 2014. godine Ujedinjeni narodi u svoje članstvo primili Kinseyjev institut za istraživanje spolnosti, roda i reprodukcije i to bez propitivanja i istrage o njegovim kriminalnim i  pedofilskim temeljima.

„Ujedinjeni su narodi tome institutu koji se temelji na djelima zločina i na spolnom zlostavljanju dojenčadi i djece dodijelili poseban savjetodavni položaj pri svome odjelu zvanom ECOSOC, Vijeće za gospodarska i društvena pitanja“, istaknuli su te dodali kako tim statusom Kinseyjev institut stječe mogućnost golemog utjecaja na globalnu politiku.

Pojasnili su kako UN nije istražio znanstvenu utemeljenost ključnih istraživanja Kinseyjeva instituta ni njegovu umiješanost u zločinačko spolno zlostavljanje dojenčadi i djece.

U  Rezoluciji koju su poslali predsjednicima članica UN-a stoji:

Svi mi građani svijeta, bez obzira na dob, nacionalnost, ideologiju, vjeru, boju kože, političku opciju ujedinjeni smo protiv kaznenog djela pedofilije. Obraćamo se vama, predsjednicima 192 članice država UN-a i čelnicima UN-a: izbacite Kinsey institut iz UN-a! Kinsey institut i njegov utemeljitelj Alfred Kinsey poticali su i plaćali pedofile da zlostavljaju djecu što je dokazano ali ne i procesuirano i nikada nitko nije kažnjen. Institut koji u sklopu svog djelovanja zlostavljao je djecu i dojenčad mora biti istražen, procesuiran te osuđen. Ne smije biti članicom nijedne humane organizacije kojoj je imperativ dobrobit čovjeka. Tražimo od Ujedinjenih naroda da sukladno svojoj povelji te u skladu s ljudskom potrebom zaštite djece i osude kaznenih djela te izbaci Kinsey institut iz svog članstva. Dokaze o monstruoznim radnjama Alfreda Kinseyja i Kinsey instituta prilažemo ovoj Rezoluciji te potičemo UN da sukladno svom autoritetu pokrene i procesuiranje Kinsey instituta.

Molitve na Kamenitim vratima bile su upućene za sve žrtve, za svu djecu i dojenčad, koja su bila žrtvama zlostavljanja Kinseya i njegovih suradnika te da se pokrene i provede pravedno procesuiranje zločina Kinseya i njegova instituta, kao i da sve informacije i činjenice o Kinsey institutu i takozvanom spolnom odgoju dopru do svakog čovjeka.

Narod.hr/Bitno.net