Od trenutka kad ujutro otvorimo oči, brojne odluke su pred nama. Mnogih nismo ni svjesni, automatski odlučujemo bez previše razmišljanja. Međutim, postoje odluke koje moramo donijeti, a ne znamo kako. Nismo sigurni što učiniti.

Ako odgovore na neka pitanja ne možemo pronaći sami, uvijek možemo potražiti pomoć. U nastojanju da živimo Božju volju, ponekad se borimo kako bismo što jasnije čuli Božji glas i razumjeli što Gospodin od nas očekuje. Pravilno usmjeravanje o tome kako Bog komunicira s nama o važnim odlukama koje moramo donijeti nudi tečaj ignacijevskog razlučivanja i odlučivanja.

Kako si pomoći molitvom i razlučivanjem iz škole sv. Ignacija Lojolskog? Kako razumjeti volju Božju?

Ako razmišljaš, dvojiš, sumnjaš – oko izbora svog životnog poziva, osobe tvog života, studija, nekog angažmana, veće promjene svog života… ovo je prilika za tebe!

Centar za duhovnost Ignacije.hr poziva te na vikend odlučivanja u Opatiji od 9. do 11. travnja. Broj sudionika je ograničen i zato požuri s prijavom: https://www.ignacije.hr/manreza/pomoc-odlucivanje-2/?fbclid=IwAR3WBjstR_a4JaMp7uLO9D5sKUp-5Y28JUWWbh6uc8og2rCyp8YMv5zpGZ0

Ne gubi vrijeme i posveti jedan vikend sebi i kroz Njegovu milost nađi ono što je pravi odgovor za tebe. Taj vikend bit će ispunjen nagovorima, vremenom za osobno razmišljanje, trenucima razmjene iskustva, molitvom; odmorom.

Za dobru odluku nužan je uvjet unutarnja sloboda koja se ogledava u tome da biramo ono što nas više vodi Bogu. Birajmo stoga, ne ono što nas više privlači, ili više ne plaši, ili više nosi koristi, ili više ugode, ili više mira… Ne! Birajmo ono što nas više vodi u odnos s Njime, što nam nudi, ali i od nas traži više vjere, više nade, više ljubavi!