VEĆ 1600 PRIJAVLJENIH IZ HRVATSKE

[VIDEO] Prijavite se za Svjetski dan mladih u Krakovu

Ured HBK za mlade poziva sve mlade da se prijave na Svjetski dan mladih koji će se održati od 25. do 31. srpnja 2016. u Krakovu.

Svjetski dan mladih

Foto: Ured HBK za mlade

Kako javljaju iz Ureda HBK za mlade, sve grupne prijave voditelja obavljaju se izričito preko navedenog ureda i to putem e-maila mladi@hbk.hr. Također preporučeno je da se grupe prijave najkasnije do kraja ožujka 2016. godine. Voditelj grupe dobit će od Ureda šifru preko koje će moći prijaviti svoju grupu u sustav prijava na službenim stranicama Svjetskog dana mladih.

Premda na susretu mogu sudjelovati pripadnici raznih kršćanskih denominacija, važno je napomenuti kako je program isključivo katolički, poručuju iz Ureda.

Grupne prijave traju do 30. lipnja 2016. kada Organizatori Svjetskog dana mladih službeno zatvaraju sustav prijava i uplatu hodočasničkih paketa za sve grupe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za sva dodatna pitanja Ured možete kontaktirati na broj 091 263 5008.

Ukoliko želite sudjelovati na ovom velikom događaju, potrebno se prijaviti u svojoj (nad)biskupiji odnosno redovničkoj zajednici kod povjerenika za pastoral mladih tj. grupnog voditelja. Popis povjerenika i njihovi kontakti dostupni su ovdje

Iz Ureda javljaju kako će uskoro objaviti više informacija o svim voditeljima grupa.

Ako se neka osoba želi prijaviti pojedinačno tj. van grupnog aranžmana, to može napraviti isključivo u slučaju da sudjeluje kao volonter na Svjetskom danu mladih ili izvođač na festivalu mladih.

Za više informacija o prijavama i volontiranju kliknite ovdjedok više informacija o prijavama za festival mladih pogledajte ovdje.

Organizatori očekuju kako će dva milijuna osoba pohoditi ovogodišnji Svjetski dan mladih, a službenu pjesmu koju je do sada pogledalo više od milijun i pol ljudi, u hrvatskom prepjevu možete poslušati ovdje.

Iz Ureda mladih također javljaju kako se do sada prijavilo ukupno 1600 mladih iz Hrvatske naglasivši kako se nisu nadali toliko velikom odazivu.

Pogledajte službeni promo spot Svjetskog dana mladih.

 

Tino Krvavica, Ured HBK za mlade | Bitno.net


Dragi čitatelji, ovisimo o vama i računamo na vas i vašu pomoć! Podržite naše djelovanje članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

 

Objavljeno: 4. prosinca 2015.

Možda vam se svidi