Prvi put u Splitu, u Nadbiskupijskom sjemeništu, u utorak 23. listopada 2018. u 20 sati održava se biblijski susret za odrasle pod nazivom “Susreti u Riječi” koji je namijenjen svima koji žele čuti kvalitetno tumačenje Božje riječi i doživjeti je na nov, dinamičan i zanimljiv način. Želimo se susresti s Bogom, s drugima i sa samima sobom.

Tema prvog susreta je “Moć i nemoć jezika”, a Božju riječ po temama i ciklusima će na svim susretima tumačiti prof. dr. sc. fra Ante Vučković. Svi koji su ga slušali zasigurno znaju kojim žarom ovaj franjevac tumači Božju riječ i zato su pozvani svi željni kvalitetnih sadržaja ovakve vrste. „Svi ste dobrodošli!“, poručuju u videoprilogu fra Ante i Blanka.

Voditeljica i moderatorica Susreta je Blanka Vlašić koja će se prvi put publici predstaviti u sasvim novoj ulozi i novom svjetlu. To je još jedan razlog da svojim dolaskom podržimo njezin bezuvjetni angažman na koji se uza sve svoje obaveze svim srcem radosno odazvala.

Svaki susret će se sastojati od dva dijela. U prvom dijelu fra Ante Vučković tumači jedan odlomak iz Svetog pisma, a u drugom će dijelu Blanka Vlašić ugostiti “goste iznenađenja”.

Zanimljivi gosti i teme, videoprilozi, ugodno ozračje, duhovna glazba, interaktivan i humanitaran karakter samoga Susreta zasigurno će biti pravo osvježenje za sve koji su željni duhovnih i oplemenjujućih sadržaja, a pripremamo i brojna iznenađenja!

Kvalitetna postava sprema predstaviti najširoj publici najbolje od novog splitskog evangelizacijskog vala pod nazivom “Susreti u Riječi” i kroz četiri susreta i četiri teme odgovoriti na suvremene duhovne težnje i zahtjeve:

Predavač: fra Ante Vučković

Voditeljica: Blanka Vlašić

Pjevaju: sestre Ramljak

Gosti iznenađenja

Tema prvog susreta: “Moć i nemoć jezika”

Termini ostalih susreta u akademskoj godini 2018./2019. su:

23. listopada 2018.

11. prosinca 2018.

5. ožujka 2019.

14. svibnja 2019.

Više informacija o “Susretima u Riječi” možete naći na facebook stranici na linku ovdje, a snimke susreta možete pratiti na kanalu na YouTubeu ovdje.

Bitno.net