vicka

U svojoj najavi za ekskluzivni intervju s vidjelicom Vickom koji će se objaviti u tiskanom izdanju Večernjeg lista portal Vecernji.hr donio je njezinu izjavu. Bez nakane da ulazimo u prosudbu autentičnosti ukazanja u Međugorju (kao i najnovijeg događaja oko Gospinog kipa koji svijetli) prenosimo tu izjavu, budući da držimo kako kao najčitaniji vjerski portal imamo obvezu davati što potpuniju informaciju o vjerskim aktualnostima koje zanimaju naše čitatelje.

Evo dakle Vickine izjave: “Bila sam na putu i osobno nisam bila u sobi, ali su mi rekli da Gospin kip svijetli. Pune trideset dvije godine Gospa sjaji punim sjajem u Međugorju. Ona je ovdje prisutna živa i njezin živi sjaj. A što se tiče Gospina kipa, i Gospa vidi da je u današnjem tmurnom vremenu potrebno malo svjetlosti. Čovjek se ne treba bojati svjetlosti. Treba malo ispitivati sebe i svoju savjest, da ljudi malo osvijetle svoje srce i sami spoznaju što nam Gospa daje. Gospa je često govorila: Toliko sam puta dala svoje male znakove, predznakove, a mi često ostanemo i slijepi i gluhi na te znakove. Zato nas Gospa poziva da molimo jer molitvom možemo spoznati mnoge stvari koje dolaze” rekla je Vicka u intervjuu za Večernji list.

Pročitajte i članke vezane uz istu temu

http://www.bitno.net/vjera/uz-medugorski-slucaj-svjetleceg-kipa-je-li-u-redu-stovati-kipove-slike-odgovara-don-damir-stojic/

http://www.bitno.net/vijesti/hrvatska/pomama-za-svjetlecim-gospinim-kipom-kao-upozorenje-da-nesto-ne-stima/

Bitno.net

[facebook]Želiš li i dalje biti na izvoru istinitih informacija – klikni like[/facebook]