POZIV NA BDJENJE

Sutra kreće nova kampanja 40 dana za život – pridružite se molitvi za život na 28 mjesta u 27 gradova

„Toliko je plodova ove Inicijative i u svijetu i u Hrvatskoj, toliko je obraćenih srdaca, majki, očeva, liječnika, medicinskog osoblja, i obraćenja zagovaratelja pobačaja, a i blizu je već 14 000 života za koje znamo da su zbog Inicijative i djelovanjem Božje milosti spašeni u cijelom svijetu”

Foto: Saša Ćetković

Na Čistu srijedu, 14. veljače 2018., počet će deveta po redu kampanja Inicijative 40 dana za život – Hrvatska za prestanak pobačaja u našoj domovini i u svijetu. Ova korizmena kampanja trajat će do 25. ožujka i u njoj će službeno sudjelovati 27 gradova sa 28 mjesta bdjenja, dok će se s kraćim bdjenjima uključiti i još neki gradovi i otoci. Među njima je i grad Gospić u kojem će se u četvrtak 15. veljače u 19 sati u dvorani biskupijskog Caritasa održati i prva tribina 40 dana za život.

„Tijekom ove kampanje pozivamo vjernike da razmisle o vrijednosti svakog ljudskog života i to riječima: Ove korizme… što ćeš TI učiniti za sebe i za druge? Vjerujemo da će ova korizmena kampanja biti blagoslovljena svakim blagoslovom, ne samo za nerođene i njihove majke i očeve, već za svakog onog tko se odvaži doći pred bolnicu ili dom zdravlja u svome gradu i hrabro stati uz nerođene“, rekla je Petra Milković, nacionalna voditeljica ove kampanje.

Posebnost ove kampanje jest i to da će ispred bolnica biti donesena i relikvija svetog pape Ivana Pavla II., a krenut će iz Dalmacije po svim drugim gradovima.

Tekst nastavlja ispod oglasa

„Posebna je milost bdjeti ispred bolnica ili domova zdravlja diljem Hrvatske, znajući da nas i nerođene te njihove roditelje i medicinsko osoblje kod Gospodina zagovara jedan od najvećih boraca za Život suvremenog doba, sveti Ivan Pavao II.“, rekla je Marija Šošić, koordinatorica Inicijative za Dalmaciju. „Relikvije će krenuti, recimo to tako, na put, od splitske bolnice diljem Dalmacije, potom ćemo ih odvesti u Slavoniju, a pred kraj kampanje i u ostatak Hrvatske.“

„Toliko je plodova ove Inicijative i u svijetu i u Hrvatskoj, toliko je obraćenih srdaca, majki, očeva, liječnika, medicinskog osoblja, i obraćenja zagovaratelja pobačaja, a i blizu je već 14 000 života za koje znamo da su zbog Inicijative i djelovanjem Božje milosti spašeni u cijelom svijetu. Zbog toga smo jednostavno sigurni da je sve ovo jedno veliko Božje djelo“, posvjedočio je i Damir Mirenić, koordinator Inicijative za sjevernu i središnju Hrvatsku te Istru i Kvarner.

 

Od 14. veljače do 25. ožujka dođi u jedan od 27 gradova u Hrvatskoj i svjedoči veliku Božju ljubav svim majkama i očevima, medicinskom osoblju i svima onima koji zagovaraju pravo na pobačaj. Učini nešto za sebe i za druge ove korizme i spasi život tamo gdje živiš!

Bitno.net


Podržite naš rad članstvom u Klubu prijatelja! Doznajte više na ovom linku!

Objavljeno: 13. veljače 2018.

Možda vam se svidi