Svatko tko je nekada bio na Modravama zna da je brod nužno sredstvo za sve što se tamo događa. A za vas koji niste bili na Modravama, u nekoliko riječi pokušat ćemo prenijeti što za Modrave znači taj jedan mali brod… Brodićem prevozimo opremu da bi se Modrave uopće mogle dogoditi. On služi za prijevoz stvari sudionika kako bi oni sigurno pješice mogli doći do Modrava po suhozidu. Kuhari nakon kupovine dovoze brodićem namirnice i pripremaju najfinija jela za sudionike, animatore i duhovnike. Brod na Modravama od mnogih je učinio prave moreplovce..

Do sada je često bio i posrednik: kroz buru i strah prepoznaju se najbolji prijatelji, a otkriju i neke ljubavi. Kada ljeto završi, kada se svi vratimo svojima domovima, brodić čeka novu sezonu, novi susret sa svojim Modravašima. Pa da još jednom, na Njegovu Riječ, zaplovimo na pučinu mora, na duboko, na drugu stranu – tamo gdje Bog ljetuje. Brod sa opremom (prikolica i motor) je kupljen. Koštao je 10.000 kn. Do sada smo skupili 3.000 kn. Za ostatak otplate trebamo Vašu pomoć.

Uplatu možete izvršiti na IBAN HR9124840081500146100, s opisom plaćanja: Donacija – Modravski brod i pozivom na broj: 2021-61 (ili koristeći QR ili HUB). Možete pomoći i dijeljenjem kampanje drugima.